fbpx
Zaposlitveni klub Ljubljana prinesel že tri zaposlitve!

| Zaposlitveni klubi za mlade

Sanja, Deja in Tamara so mlade iskalke zaposlitve, ki so se v mesecu septembru pridružile Zaposlitvenemu klubu Ljubljana, da bi izboljšale svojo zaposljivost in se čimbolj uspešno podale na lov za službo. In to jim je tudi uspelo!

 sanjaDSanja Dominkovič: "V zaposlitveni klub sem s najprej prijavila iz radovednosti; imela sem preveč prostega časa in zdelo se mi je koristno, da bi ga izkoristila z brušenjem veščin, ki bi mi pomagale na poti do prve zaposlitve. Po prvem srečanju sem vedela, da je to to. Skupina energičnih in motiviranih posameznikov ter super mentoric, v družbi katerih se da speljati karkoli si zastaviš. V klubu sem se naučila, kako spisati bolj privlačen CV, na kaj biti pozoren pri razgovoru ter da je zelo pomembno, da sam veš, na katerem področju se želiš zaposliti in da vložiš vso energijo v to, da prideš do želenega delovnega mesta. Zavodu Nefiks bi se rada zahvalila za vso pomoč in motivacijo, ki sta mi na koncu prinesli sanjsko službo. Hvala!"

 

 

Deja Krajnc: "Nefiks mi je vsekakor pomagal pri oblikovanju življenjepisa, da izgleda bolj privlačno in profesionalno.Hkrati pa mi je srečanje s kadrovnico pomagalo razumeti pristop podjetja do zaposlovanja in veščine in znanja, ki jih podjetja v največji meri cenijo."

Tamara Ivanjko: V zaposlitvenem klubu sem z izmenjavo izkušenj in s prijetnim druženjem dobivala potrebno motivacijo za iskanje dela.

***

Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO izvaja projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih je delo v preteklih sezonah dobilo 145 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem krogu se izvajata kluba v Novem mestu in na Jesenicah.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00