fbpx
Drugi mesec delovanja ZKZM Koper

| Zaposlitveni klubi za mlade

Za nami je že drugi mesec delovanja Zaposlitvenega kluba za mlade Koper.

V začetku oktobra smo se udeležili Kariernega sejma v Ljubljani. Naša srečanja so temeljila predvsem na razvoju osebnih in kariernih kompetenc, s katerimi smo si začrtali naše poklicne cilje. Ti so nam bili v podporo pri organizaciji dogodka, saj so nas usmerjali s katerimi delodajalci se želimo spoznati. Večji del srečanj smo namenili organizaciji velikega dogodka – srečanje z delodajalci. Pripravili smo vsebino dogodka, dopis, vabilo, seznam povabljenih, točke programa in nagradno igro. V pomoč glede naše tematike in programa smo povabili k sodelovanju predstavnika Banke Koper, ki je pooblaščen za izvajanje varstvo pri delu v podjetju. Na srečanjih vsakokrat naredimo tudi različne vaje, ki nam jih pripravi naša vodja kluba Milena, in so zelo koristne pri razvoju osebnosti ter kariere. Seveda pa nismo pozabili na naš tečaj italijanščine, da si osvežimo znanje jezika.


Obiskovanje zaposlitvenega kluba zaključujemo zaradi dobre uspešnosti pri zaposlitvi dveh klubovk Petre in Maje. Zaposlitveni klub za mlade Koper sporoča: Služba je najdena!

Koper, 8. 11. 2016
članica kluba Maja

***
Zavod Nefiks je v preteklih sezonah ob podpori znamke ORTO izvajal projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanje v zaposlitvenih klubih je delo dobilo 163 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem v Novem mestu in na Jesenicah, v tretjem krogu pa v Ljubljani.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00