fbpx
Mariborski zaposlitveni klub o podjetnosti

| Zaposlitveni klubi za mlade

Mladi podjetnici iz Podari paketek sta delili svoja znanja.

paketki3 opt
Drugo novembrsko srečanje udeleženk Zaposlitvenega kluba za mlade Maribor sta popestrili mladi podjetnici, ki ponosno stojita za svojo lastno znamko Podari paketek. Skozi sproščen pogovor sta nam predstavili svoj vstop v svet podjetništva, nas opozorili na ovire na poti do lastnega podjetja in delile z nami mnoge koristne informacije iz prve roke. Še posebej sta poudarili pomembnost ustvarjanja široke socialne mreže oz. mreženja, saj nam poznanstva lahko pridejo še kako prav na zahtevni podjetniški poti. Pokazali sta, da se z dovolj veliko željo in obilo trdega dela da uspeti in nas navdali z dobršno mero optimizma, ki ga na pragu lastne kariere tako zelo potrebujemo.

paketki2 opt
Podari paketek je mlada blagovna znamka, ki nudi drugačne darilne pakete za ljudi, ki si želijo podariti nekaj izvirnega in šaljivega. Njihova vizija je izboljšati kakovost daril na trgu in jih narediti čimbolj zanimive in zabavne. Radi se pošalijo, da se borijo proti neosebnim darilom, zavitim v celofan. Darilni paketi, ki jih ustvarjajo, so primerni za različne priložnosti in okuse, začinjeni pa so s skritimi sestavinami, ki ostanejo skrivnost do odprtja darila. Med drugim so tako ustvarili paket »Zabavni maček«, ki vsebuje vse, kar pride prav na zabavi in po njej. Ali pa Veseli paketek, ki je poln pripomočkov, nasvetov in aktivnosti za dvig razpoloženja. Paketi so tudi lično zaviti, tako da stranka nima nobenega dodatnega dela ali stroška. Lahko bi rekli, da so njihovi izdelki kombinacija izdelkov in lastnih idej, ki so priložene v obliki tiskovin, ki so jih sami zasnovali, oblikovali in razrezovali. Imajo ogromno idej za naprej, za začetek pa so tukaj božične izdaje paketov, med katerimi še posebej izstopajo adventni koledarji z aktivnostmi za otroke in odrasle, pa tudi Lov na Škratov zaklad.

paketki1 opt

Za več informacij o Podari paketek lahko obiščete njihovo spletno https://podaripaketek.si/ in Facebook stran.

PRIPRAVILA: Špela G.

***

Zavod Nefiks je v preteklih sezonah ob podpori znamke ORTO izvajal projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanje v zaposlitvenih klubih je delo dobilo 163 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem v Novem mestu in na Jesenicah, v tretjem krogu pa v Ljubljani.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00