fbpx
Odprte prijave za Nefiks podjetniško akademijo: Podjetne 5ke

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Podjetniško akademijo: Podjetne 5ke organizira Zavod Nefiks. Prizadeva si za čim širše izvajanje načrtnih učnih in poklicnih orientacij med mladimi in iz tega izhajajočih kariernih orientacij.

Zakaj?
 
na začetkuKer nas je veliko, ki "nekaj bi" ali pa že "nekaj" delamo na svojih poslovnih idejah, pa vendar bi rabili še dodatno zanje in veščine in motivacijo. Vse to ponuja Nefiks podjetniška akademija. Gre za sklop 12 uporabnih podjetniških delavnic, ki vsebuje vse kar podjetnik začetnik mora obvladati. Ker je znanje, ki ga pridobite tekom akademije aktualno in "iz terena", pa je zagotovo uporabno tudi za tiste, ki ste že dogo v poslu. Vi ste namreč že spoznali, da se poslovno okolje ves čas spreminja, kar pa zahteva nenehno izobraževanje.
 
Za koga?

Prijavi se:

- če imaš poslovno odejo in ne veš kako bi jo uresničil,
- če se ukvarja s kakšnim hobijem, ki te zelo veseli in sanjaš o tem, da bi se lahko s tem tudi preživljal,
agree 1728448 1920- če imaš izdelan prototip, pa ne veš kako bi ga oblikoval/a v prodajni hit,
- če si samozaposlen/a ali lastnik/ca že delujočega podjetja, pa se stvari odvijajo prepočasi in pravih rezultatov,
- če si samozaposlen/a ali lastnik/ca že delujočega podjetja, pa si želiš razviti in ponuditi nove izdelke in storitve,
- če se pripravljaš na kampanjo množičnega financiranja,
- tudi v primeru , da še nimaš poslovne ideje, vendar te podjetništvo zanima in bi se rad/a nekaj naučil/a.

Se prepoznaš med opisi? Še ena priložnost, da spoznaš Tomaža Stritarja, ki bo vodil Nefiks podjetniško akademijo: Podjetne 5ke in ti pomagal uresničiti tvojo poslovno idejo. Prijavi se na webinar TUKAJ in pridobi vse potrebne informacije.

 Kaj pridobim?

checklist 1919292 1920- Naučila se bom uporabljati orodja s katerimi bom vedno lahko preverila potencial moje poslovne ideje. S temi orodji bom preverila potencial svoje poslovne ideje.
- Spoznal bom ključne sestavine marketinškega načrta. Za svojo idejo bom oblikoval vire kupcev, kanale do kupcev, vabe, ipd.
- Izvedela bom katere so najpogostejše napake prodajalcev, spoznala 4 tipe kupcev in 4 korake prodaje ter izdelala tudi lasten načrt prodaje.
- Dobil bom informacije o možnih finančnih virih za zagon in izdelal finančni načrt mojega podjetja.
- Učila se bom tudi javno nastopati in oblikovati učinkovite in kratke predstavitve mojih idej.
- Dobil bom informacije o tem kakšne vse firme se lahko ustanovi v Sloveniji in kaj vse za to potrebujem. Seznanil se bom tudi z osnovnimi informacijami o poslovanju (bilance, istem DDV in drugi davki, ipd.).
- Naučila se bom postavljati cilje in obvladovati svoja čustva in svoje reakcije ter spoznala orodja kako v sebi spremeniti določena prepričanja.
 
Način dela

Za vse vas, podjetne duše, smo na podlagi preteklih izkušenj oblikovali intenziven podjetniški izobraževalni program, ki ga sestavlja 12 delavnic. Delavnice bodo potekale po naprej znanem urniku, vsakič od 8.30 do 15.00 v prostorih v Ljubljani. Vsebina delavnic izhaja tako iz splošnih poslovnih tem, ki jih mora spoznati vsak, ki se odloča za podjetniško pot, vključili pa smo tudi vsebine osebnostne rasti, kar je pri podobnih izobraževalnih programih prava redkost.


Se ti zdi zanimivo? Še razmišljaš, če je to zate? Razbij svoje dvome in se prijavi na webinar: Kako vem ali imam "pravo" poslovno idejo? TUKAJ.


Vsebine delavnic

1. Testiranje idej - kako izvem ali ima moja poslovna ideja res potencial na trgu?
2. Kako ustanoviti firmo? Zakonodaja in davki?
3. Kako najti svoje poslanstvo in oblikovati cilje?
4. Kako se uspešno reklamirati? Kako izdelati učinkovit načrt marketinga?
5. Spletni marketing
coins 1015125 19206. Kako uspešno prodajati svoje produkte?
7. Simulacija prodaje 8. Kako izdelati finančni načrt? Kje pridobiti finance za zagon in rast?
9. Kako upravljati s svojimi čustvi?
10. Kako učinkovito in na kratko predstaviti svojo podjetniško idejo - business pitch?
11. Kako v poslu reči NE?
12. Svečan zaključek akademije

Na vsaki delavnici bo predavatelj podal vsebinsko-teoretični vložek določene poslovne vsebine, na to pa boste udeleženci že na delavnici s pomočjo posebnih delovnih listov to novo znanje pričeli aplicirati vsak na svojo idejo. Delovne liste boste kot domačo nalogo dokončali doma, jih poslali predavatelju, ki jih bo pregledal in dal povratno informacijo.


Je tole točno to, kar rabiš? Prijavi se na webinar: Kako vem ali imam "pravo" poslovno idejo? Hkrati pa boš pridobil tudi vse potrebne informacije o vpisu in delovanju Nefiks podjetniške akademije: Podjetne 5ke. Prijave TUKAJ.


Predavatelj

Tomaž Stritar je podjetniški mentor, predavatelj in direktor zavoda Uspešen podjetnik. Organizira in izvaja šole podjetništva in start-up vikende ter na ta način pomaga bodočim podjetnikom pri prvih korakih v svet podjetništva. Njegovih predavanj in delavnic se je udeležilo že več tisoč udeležencev tako v Sloveniji kot v tujini. Je soustanovitelj coworking prostora DPlac in podjetniškega izobraževalnega programa Ferfl - vroče ideje za družbeno odgovorno podjetništvo. Bil je tudi direktor podjetniškega inkubatorja. Je tudi avtor več člankov na temo podjetništva in avtor podjetniškega priročnika. Vodi ga rek:

“Če hočeš druge vneti, moraš sam goreti.”

Več o njem na www.tomaz-stritar.si in na www.uspesen-podjetnik.si.

BeFunkyCollage nzr

Cena

Udeležba je brezplačna, vendar ne zastonj. Podoben program bi stal pri tržnih ponudnikih poslovnih seminarjev okoli 1.800€ na osebo. Tvojo udeležbo financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropski socialni sklad, zato je program zate BREZPLAČEN! Vsak udeleženec bo moral sicer pred udeležbo poravnati 20€, ta znesek pa mu bomo vrnili na koncu programa v primeru vsaj 80% udeležbe na akademiji.


Želiš izkoristiti neverjetno priložnost, ki je vredna 1.800€? Prijavi se TUKAJ. Sodelovanje je BREZPLAČNO. Ja, ja... Ampak... Če je v tvoji glavi še kakšen AMPAK, te vabimo na webinar s Tomažem, ki bo odgovoril na vsa tvoja vprašanja ter podal vse potrebne informacije za vpis na Nefiks podjetniško akademijo: Podjetne 5ke.


invest 1714373 1280

***

Projekt Nefiks zaposlitvene rešitve izvaja Zavod Nefiks po vsej Sloveniji, financira ga Evropski socialni sklad in je namenjen mladim iskalcem zaposlitve do 29. leta starosti. Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa 2014-2020, prednostna os: 8. »Spodbujanje zaposlovanja in transnacionalna mobilnost delovne sile«; prednostna naložba: 8.2 »Trajnostno vključevanje mladih na trg dela, predvsem tistih, ki niso zaposleni in se ne izobražujejo ali usposabljajo, vključno z mladimi, ki so izpostavljeni socialni izključenosti in mladimi iz marginaliziranih skupnosti, vključno prek izvajanja jamstva za mlade«; specifični cilj: 8.2.1 »Znižanje brezposelnosti mladih«.

 

 
 
 

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00