fbpx
Karierni dan 2017 tudi v Kopru in Piranu

| Nefiks karierni dan

Letos bodo aktivnosti v okviru Nefiks kariernega dne potekale tudi na obali kjer sta partnerja projekta Klub študentov občine Koper in ŠIMC, Mladinski EPI center Piran.

V četrtek 2. 2. 2017 bo v Kopru karierna delavnica (ob 16.00), v Piranu pa predstavitev različnih poklicev (ob 17.00). Več o obeh dogodkih, si lahko preberete v nadaljevanju.

 


Delavnica "Moj poklic prihodnosti" za vse, ki še niste našli svoje poti

Ob 16.00 bo v Centru mladih Koper (Gregorčičeva 4, Koper) potekala delavnica za vse dijake, ki še iščete odgovor na vprašanje kateri poklic/študij je pravi za vas.

Med delavnico boste razmišljali o tem kakšni bodo poklici v prihodnosti in kateri bi lahko bil tisti pravi poklic za vsakega izmed vas. Morda pa sploh še ne obstajajo ;) Posvetili pa se boste tudi temu kaj vas zanima, kaj radi počnete, v čem ste dobri in kako se to povezuje z izbiro pravega študija/poklica.

Delavnico bosta vodili KŠOK-ovi aktivistki Lucija in Sara.

Prijavi se tukaj!


Predstavitev poklicev in zanimivih kariernih poti posameznikov

V ŠIMC, Mladinskem EPI centru Piran (Ul. IX. Korpusa 44a, Piran) bo od 17.00 dalje potekala predstavitev različnih kariernih poti posameznikov, ki delajo na raznoraznih področjih. Predstavili bomo poklice s katerimi se sicer pogosto srečujemo, ampak si težko predstavljamo kaj vse obsegajo. Gostje bodo z vami delili svoje izkušnje z delom na različnih delovnih mestih, opisali svojo izobraževalno pot in predvsem odgovarjali na vaša vprašanja.

Predstavili se bodo:

  • mladinski delavci
  • socialni pedagogi
  • policisti
  • psihologi
  • kustosinja v muzeju
  • ...
Pridi in vprašaj vse kar te zanima!

Dogodek je namenjen učencem 9. razreda OŠ in dijakom.

Prijava ni potrebna!


Več o kariernem dnevu na: http://talentirana.si/kdn/

Več o KŠOK-u na: http://ksok.si/

Več o Mladinskem EPI centru Piran na: http://epicenter.simcpiran.si/

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00