fbpx
Nefiksov jezikovni klub nemščine

| Jezikovni klubi

Se učiš nemškega jezika, pa nimaš priložnosti, da bi vadil in se pogovarjal v nemščini tudi izven šolskih zidov? Pridruži se nam na tedenskem Nefiksovem jezikovnem klubu nemščine!

Srečevali se bomo ob četrtkih med 19. in 20.30 uro v prostorih Zavoda Nefiks na naslovu Ob dolenjski železnici 12 v Ljubljani.
Druženja bodo potekala v neformalnem vzdušju, v goste pa bomo vsak teden povabili rojene govorce nemškega jezika. Poskrbljeno bo za tople napitke in prigrizke, za kar bomo vsak mesec zbirali prispevke v višini 5 €. Starostnih omejitev ni! Prvič se vidimo že 2. februarja.

Prijave zbiramo s pomočjo spletnega obrazca.

nemski klub


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00