fbpx
Webinar: Vprašajte Tomaža za nasvete in za več informacij o Nefiks podjetniški akademiji: Podjetne 5ke

| Nefiks zaposlitvene rešitve

V torek, 31. januarja 2017, je Zavod Nefiks zaposlitvene rešitve organiziral "LIVE" webinar na naši FB strani Služba me ne išče z naslovom: Vprašajte Tomaža za nasvete in za več informacij o Nefiks podjetniški akademiji: Podjetne 5ke. Na spletnem seminarju ste se mladi lahko še zadnjič predhodno spoznali s Tomažem Stritarjem ter njegovim načinom dela, saj bo kot mentor in predavatelj poučeval tudi na podjetniški akademiji za mlade do 29. leta. Prijave na podjetniško akademijo se zbirajo tukaj.

Kdo za koga?
Zavod Nefiks za 15 podjetno naravnanih mladih organizira brezplačno Nefiks podjetniško akademijo: Podjetne 5ke, s ciljem pomagati mladim, bodočim podjetnikom do 29. leta – od snovanja ideje do vodenja uspešnega startup podjetja, ki ne zapade v črno statistiko neuspelih poizkusov.

Zakaj Nefiks podjetniška akademija: Podjetne 5ke?
Vse več mladih razmišlja o realizaciji ideje o ustanovitvi lastnega podjetja. A pogosto že na samem začetku naletijo na kup vprašanj na katera nimajo pravih odgovorov, zato od ideje večkrat tudi odstopijo. Glavni namen izobraževanja je povezovanje z drugimi, ki razmišljajo podobno. Na izobraževanju se bodo mladi bodoči podjetniki naučili: prepoznati pravo poslovno idejo, testirati idejo in razvijati ponudbo, analizirati trg in potrebe ter želje potrošnikov, preoblikovati poslovno idejo v podjetje in voditi podjetje z dobičkom.

Kdo je predavatelj Tomaž Stritar?
Tomaž je podjetniški svetovalec, avtor podjetniškega priročnika in številnih člankov ter direktor zavoda Uspešen podjetnik. S svojim znanjem pomaga bodočim podjetnikom pri prvih korakih v svet podjetništva. Njegovih predavanj in delavnic se je udeležilo že več tisoč udeležencev tako v Sloveniji kot v tujini.

Kako bo potekalo?
Udeleženci se bodo v 3 mesečnem usposabljanju naučili vseh ključnih korakov – od razvoja ideje do ustanovitve in vodenja dobičkonosnega podjetja. Gre za praktičen in preverjen podjetniški izobraževalni program, ki ga sestavlja 12 celodnevnih delavnic. Na usposabljanju bodo mladi podjetniki pridobili tudi informacije, kako se izogniti začetniškim napakam ter osvojili temelje poznavanja področij: računovodstva, prava, idr, ki so nujne, da jih podjetnik pozna. Prav tako se bodo mladi, ki bodo odprli podjetje naučili postaviti lastno spletno stran.

Kdaj se začne?
Nefiks podjetniška akademija: Podjetne 5ke se prične v torek, 7. februarja 2017 ob 8.30.
Vse delavnice bodo potekale po naprej znanem urniku ob torkih, vsakič od 8.30 do 15.00, v prostorih Centra inovativnega podjetništva NLB na Trgu republike 2 v Ljubljani.


Še nisi prijavljen? Prijavi se, TUKAJ.

***

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00