fbpx
Karierni kavč: 3 dnevi – 3 webinarji – 3 karierne teme

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Jona in Jerneja sva v sklopu projekta Nefiks Zaposlitvene rešitve zasnovali projekt Karierni kavč. Vabljeni, da se z nama udobno – kar iz domačega kavča izobražujete in gradite svojo kariero! Od 7. do 9. marca ob 18h – 20 minut o 3 kariernih temah s strokovnjaki headhunting agencije Competo: "Znajdi se na trgu dela", "Psihometrična testiranja" in "Kdo je headhunter". Prijavi se, zastavljaj vprašanja in sodeluj tudi v nagradni igri! 

Kavc square

Imamo edinstveno priložnost, da se učimo od najboljših, saj sva k sodelovanju povabili headhunting agencijo Competo, ki svoje delo opravlja s strastjo in se z vsakim izzivom spoprime na inovativen način.

V treh zaporednih dneh se bodo zvrstili trije webinarji:
1. Znajdi se na trgu dela (7. marec 2017 ob 18h)
Petra Novak nam bo predstavila spremembe na trgu dela in smernice zaposlovanja v prihodnosti. Katere kompetence so najbolj iskane in kaj lahko že danes naredim, da bom jutri bolj zaposljiv?

2. Psihometrična testiranja (8. marec 2017 ob 18h)
Nina Ivančič nam bo pojasnila kako testiranja potekajo, komu so pravzaprav namenjena, katere osebnostne lastnosti preverjajo in kako vplivajo na odločanje pri izbiri kadrov.

3. Kdo je headhunter? (9. marec 2017 ob 18h)
Klara Zavrl nam bo razjasnila skrivnosti headhunetrja in nam zaupala kako pritegniti njegovo pozornost, ob tem pa tudi razkrila kako delujejo kadrovske agencije, kakšne kadre iščejo in kako ti lahko sodelovanje s kadrovsko agencijo koristi.

webinarji small Mail banner copy 5

Vsak webinar traja 20 minut, poteka v živo in možnost imaš sodelovati: napiši svoje komentarje in zastavi svoja vprašanja! Tako lahko izboljšaš svoje znanje in razumevanje trga dela, saj to ključno prispeva k zaposlitvi in gradnji lastne kariere.

Tu je še nagradna igra!
Udeleženci webinarjev lahko sodelujete tudi v nagradni igri in se potegujete za brezplačno psihometrično testiranje, ki ga bodo izvedli strokovnjaki headhunting agencije Competo.

Več o projektu pa najdeš TUKAJ


Prijavi se, zastavljaj vprašanja in sodeluj tudi v nagradni igri!


 ***

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 
 

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00