Nefiks
Ponedeljek, 23 Julij 2018

Tudi ženske smo lahko uspešne podjetnice! Te zanima kako?

Bi se rada preizkusila v vlogi samostojne podjetnice, pa nimaš dovolj poguma za to, ker si premlada, ker nimaš začetnega kapitala, ker pravijo, da v Sloveniji tako ali tako ne moreš uspeti? Ali pa se samo zavedaš, da je podjetnost ena izmed tistih kompetenc, ki je danes na trgu dela še kako zaželena? Na dogodku bomo gostili Sheeno Lindahl, predsednico in soustanoviteljico Empacta (Extreme Entrepreneurship Education).

Če te svet (ženskega) podjetništva zanima, te vabimo, da se nam pridružiš na dogodku Tudi ženske smo lahko uspešne podjetnice!, ki bo v ponedeljek, 6. marca 2017, ob 17. uri v prostorih Študentskega kampusa v Ljubljani (Pivovarniška ulica 6).

Dogodek organizirata Zavod Nefiks in Embassy of the United States Ljubljana in je namenjen le pripadnicam ženskega spola.


Prijave zbiramo do nedelje, 5. marca, TUKAJ.


sheenaNa dogodku bomo gostili Sheeno Lindahl, predsednico in soustanoviteljico Empacta (Extreme Entrepreneurship Education). Gre za mlado podjetnico, ki se je z uporabo inovativnih strategij že pri sedemnajstih letih finančno osamosvojila od staršev ter sama plačevala šolnino, ki je letno presegala 30.000 ameriških dolarjev. Ob tem je blestela v šoli, opravljala osemurni delavnik na delovnih mestih, ki jih je imela rada, ter vstopila v svet podjetništva. Leta 2005 jo je Business Week uvrstil med 25 najboljših ameriških podjetnikov, mlajših od 25 let.

 

Pridruži se nam in v sproščenem klepetu z gostjo ugotovi, kje se skriva recept za uspeh!

Veselimo se srečanja s tabo!
Ekipa Kolegic  

USE vectorkolegice logo