fbpx
Hitri karierni zmenki v Novi Gorici

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Zavod Nefiks v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje, območno enoto Nova Gorica, Območno Obrtno – Podjetniško zbornico Nova Gorica in Gospodarsko zbornico Slovenije, območno zbornico za Severno Primorsko Nova Gorica, organizira dogodek:
Hitri karierni zmenkov med delodajalci in mladimi z lokalne skupnosti.
Dogodek se bo odvijal v torek, 9. maja 2017 s pričetkom od 14.00 do 15.30 ure v veliki dvorani Mestne občine Nova Gorica.

GORICA1 opt

Prijave predstavnikov delodajalcev

Veseli bomo vaše prijave do 10. 04. 2017, bodisi na:
telefon: 040/669-677 (kontaktna oseba Adriana Lorenzutti)
elektronski naslov: adriana.lorenzutti@nefiks.si
elektronski obrazec: PRIJAVA

Prijave za mlade
elektronski obrazec: (prijave še niso možne)

Namen dogodka

Namen dogodka je, da mladi dobijo priložnost spoznavanja kadrovikov uglednih slovenskih podjetij iz lokalne skupnosti, kadrovikom pa, da spoznajo kompetentne
mlade iz lokalnega okolja. K projektu se vabijo delodajalci, ki se zavedajo, da so lahko mladi dodana vrednost podjetja in v tem vidijo priložnost za svoj razvoj.
Po končanih kariernih zmenkih bodo imeli kadroviki možnost, da mladim povedo na kakšen način iščejo kadre v njihovem podjetju in jim dali kakšen uporaben nasvet, kako naj predstavijo sebe in svoje izkušnje ter s čim vse naj se ukvarjajo, da bodo zanimivi za podjetja. Dogodek bo predvidoma trajal 90 minut, nato bo sledil še neformalni del v obliki druženja z manjšo pogostitvijo. Ves dogodek bo medijsko
podprt.

Potek dogodka
14.00 – 14.10 uvodno z zbiranje udeležencev,
14.10 – 14.20 uvodni nagovor vseh organizatorjev,
14.20 – 14.40 predstavitev Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje o aktualnih finančnih spodbudah za delodajalce pri zaposlovanju in kriterije za njihovo uveljavljanje,
14.40 – 14.50 razlaga sistema hitrih kariernih zmenkov,
14.50 – 15.20 hitri karierni zmenki – vsak delodajalec spozna med 5 – 10 mladih,
15.20 – 15.30 hitri povzetki,
15.30 – 16.00 neformalno druženje.

Prisotni na dogodku
Na dogodku bodo prisotni študentje, diplomanti in mladi iskalci prve zaposlitve, ki se bodo predstavili na hitrih kariernih zmenkih.
Prav tako bodo na dogodku prisotni predstavniki delodajalcev, predstavniki lokalne Obrtne in Gospodarske zbornice, predstavniki lokalnega Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje in Zavod Nefiks.
Poleg tega bodo na dogodku prisotni tudi mediji.

Družbena odgovornost
Trg dela za večino mladih predstavlja nov in negotov teren. Pomembno je, da se mladi opogumijo in čim prej stopijo iz cone ugodja in gredo v lov za primerno zaposlitev. Na območju Severne Primorske smo zaznali težje vključevanje mladih z visokošolsko izobrazbo družboslovnih smeri, zato bo naše poslanstvo v tem, da ustvarimo dodatne možnosti zaposlovanja prav za ta profil ljudi. Da bi zbližali mlade in kadrovike iz lokalne skupnosti smo prišli na idejo hitrih kariernih zmenkov.

Vljudno vabljeni!

Prijava za podjetja!!
0002

LOGOTIPI NG opt


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00