fbpx
S prstom po zeljevidu ali pa ... Erasmus+

| Mednarodni projekti

spletne prijavniceV tujino se lahko odpraviš s prstom po zemljevidu ali pa s kovčkom v roki! Pri tem ti pomaga Erasmus+, ki mladim ponuja ogromno priložnosti, da odidejo v tujino, spoznajo vrstnike iz drugih držav in skupaj z njimi razvijajo svoje talente in kompetence.

pixabay prst zemljevid

Da boš lažje našel oz. našla svojo priložnost, pripravljamo dogodek, na katerem bomo podali nekaj osnovnih informacij o programu Erasmus+ za mlade. Poleg tega pa boš spoznala oz. spoznal tudi mlade, ki so se tovrstnih aktivnosti v tujini že udeležili in iz prve roke izvedela oz. izvedel vse, kar te zanima.

Vabimo te, da se nam pridružiš v ponedeljek, 15. maja ob 17.00 na naslovu Ob dolenjski železnici 12, v Ljubljani.

Prosimo, da se na dogodek predhodno prijaviš preko spletne prijavnice.

gumbIMG 1848

Vir slik: Pixabay in arhiv Zavoda Nefiks.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00