fbpx
Hvaležni za priložnost sodelovanja v jezikovnem klubu Novo mesto

| Jezikovni klubi

Za nami je že 8. srečanje Jezikovnega kluba Novo mesto, ki je potekal v duhu Tedna vseživljenjskega učenja. Udeleženci kluba smo v prijetni pozitivni klimi v angleščini razpravljali o »tipičnih vprašanjih«. Dotaknili smo se precej »globokih« in osebnih tem, ob tem razmišljali in se tudi iskreno nasmejali. Hkrati smo opazili že viden napredek v govorjenju angleščine večine udeležencev.

 

Znajdi se v svetu Zavod Nefiks opt

Ker nas čakata smo še 2 uradna srečanja, skupina pa se je tako dobro povezala, načrtujemo v prihodnje druženje nadaljevati in pomagati drug drugemu postati bolj kompetentni. Prav vsi po vrsti smo hvaležni Zavodu Nefiks, da omogoča projekte, v katerih imamo priložnost spoznati prijetne in odprte posameznike, ki ustvarjajo idealno klimo za pridobivanje novega znanja. Znajdi se v svetu Zavod Nefiks 1 opt

 

 

PRIPRAVILA: Nina M.
FOTO: Anita B.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00