fbpx
Veseli za priložnost in odločeni za nadaljevanje

| Jezikovni klubi

Udeleženci angleškega jezikovnega kluba Novo mesto smo 6. 6. 2017 prišli na srečanje kluba drugače kot sicer. Za zaključno srečanje smo se 'oborožili' z dekicami, teniskami, in nahrbtniki polnimi domačih in manj domačih dobrot. Zaključno srečanje pač mora biti nekaj posebnega. Žal nam je vreme malo ponagajalo, zato smo imeli piknik kar notri. Udeleženci so se res izkazali že med srečanji, na koncu pa so presenetili še naju z vodjo Nino.

Vsi so namreč prispevali svoj čas in ustvarjalno žilico (ki je tej skupini res ne manjka), da so nama pripravili »homemade" darila. Ker smo v vseh srečanjih spodbujali pozitivizem med nami, je bilo edino pravilno, da smo tako tudi zaključili. Vodja Nina je pripravila srečanje na temo »Be positive«, kjer smo s pomočjo igrice »Story cubes« sestavljali zgodbice v angleščini (vsak posameznik en stavek na eno kocko), govorili o tem za kaj smo v našem življenju hvaležni, na koncu pa še evalvirali naša srečanja v celoti, ter dobili listek s pozitivno mislijo, ki smo jo prevedli v angleščino in odnesli domov. Ugotovili smo, da vsi zaključujemo hvaležni za naša torkova srečanja, veseli, da smo se spoznali in se odločili srečevati tudi v bodoče. Nekaj utrinkov zadovoljnih udeležencev si lahko preberete spodaj.

IMG 20170606 181326 opt

 Nina: "Zelo sem vesela in hvaležna, da sem imela priložnost voditi Jezikovni klub Novo mesto, saj sem tako ob izpopolnjevanju angleščine hkrati bila del zares čudovite ekipe. Najboljši dokaz za to je, da sem se po prav vsakem srečanju domov odpravila nasmejana in polna energije."

Maja: "V klubu sem se dobro počutila. Spoznala sem res fajn nove ljudi, ki so polni energije in so mi dali dodatno motivacijo. Povadila sem govorjenje in razumevanje angleščine, kar mi je dodatni plus v življenju."

IMG 20170606 181206 opt


Davorka: "Hvaležna sem, da sem se imela priložnost pridružiti tako dobri, pozitivni in motivirani skupini. Z malo truda sem naredila velik korak. Upam, da bomo v klubu organizirali še kakšna srečanja za nas, ki smo starejši od 30 let :). Hvala Aniti in Nini, da so se trudile in nas podpirale...saj nekateri nismo obvladali tako dobro angleščine, ampak smo dobili pozitivno energijo in voljo do tujega jezika (vsaj jaz :) )."

Lana: "Na naših srečanjih angleščine sem preprosto uživala. Prijetno in navdihujoče je bilo sodelovati v družbi razigranih ljudi, ki so se z otroško radostjo veselili vseh drobnih stvari, prispevali h kolegialnemu duhu, a hkrati zelo resno in odgovorno, vsak posebej, vzeli svojo nalogo v obliki predstavitve različnih življenjskih področij. Hvala organizatorki Aniti in vodji Nini ter vsakemu izmed udeležencev posebej."

IMG 20170606 180759 opt


Kaj sojezikovni klubi in kako ga lahko obiskuješ tudi v svojem kraju si lahko tudi TUKAJ.


Zapisala: Anita B.
Foto: Anita B.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00