fbpx
Moja prostovoljska izkušnja v Španiji (Malagi)

| Mednarodni projekti

Od 5. 7. 2017 do 4. 8. 2017 sem bila v sklopu Evropske prostovoljske službe (EVS) v Malagi, v Španiji.
V tem (po mojem mnenju, prekratkem) času sem še s tremi prostovoljci iz Turčije, Nemčije in Poljske kot prostovoljka delovala v organizaciji Madre Coraje, kjer je naše delo bilo, da razvrščamo oblačila, ki so jih ljudje donirali, in jih ocenimo, ali so dobro ohranjena. Nato je organizacija dobro ohranjena oblačila poslala v Peru, kjer so oblačila dobili ljudje, ki si oblačil in drugih stvari ne morejo privoščiti.

EVSizkusnja 4 EVSizkusnja 3

 
Celotna izkušnja mi bo za vedno ostala v najlepšem spominu! Ne le, da sem ugotovila, da mi je španski jezik zelo všeč in da razumem veliko bolje španščino kot sem sprva mislila, poleg vsega mi je prostovoljstvo v tujini dalo neverjetno veliko izkušenj za svoje bodoče delo, obenem pa sem spoznala toliko neverjetnih ljudi, ki jih bom zelo težko pozabila! :)

EVSizkusnja 2 EVSizkusnja 1

Pripravila Neža Matovina

Pasica vsi mednarodni

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00