fbpx
You have one new friend request: Mother Earth

| Mednarodni projekti

V prvem tednu septembra bo v Ljubljani potekala mednarodna mladinska izmenjava, ki jo organizira skupina dijakov pod mentorstvom Zavoda Nefiks.

logo motherearthIzmenjava je organizirana znotraj Erasmus+ programa, potekala pa bo med 1. in 8. septembrom 2017. V Slovenijo prihajajo skupine mladih s 5 predstavniki iz naslednjih držav: Hrvaška, Nemčija, Italija, Španija, Grčija in Velika Britanija.


MotherEarthslika2 2(skupina Nefiks prostovoljcev, ki sodeluje pri organizaciji)

Cilj izmenjave bo zbližati mlade z naravo, zmanjšati uporabo mobilnih telefonov in drugih naprav, ter socialnih omrežij, razviti sposobnosti interakcije z drugimi, spodbuditi mlade, da spregledajo stereotipe in drugo.

Motherearthslika3 2Za zaključek izmenjave, bomo organizirali zabavno igro, ki se je lahko udeležite tudi ostali mladi, stari med 16. in 20. let, z naslovom Ravbarji in žandarji. Potekala bo 7. septembra med 18. in 22. uro po ulicah centra Ljubljane.

Vabljeni, da se nam pridružite tudi vi ?

MotherEarthslika4 27. septembra po ulicah centra Ljubljane.
Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/1863561530628622/

Pasica motherEarth


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00