Nefiks
Torek, 11 December 2018

Priložnosti.EU: Razišči EU, odkrij sebe!

Kako izkoristiti priložnosti EU in se na primer odpeljati do Madrida?
Kdo so moji evropski vrstniki, kaj počnejo in kako razmišljajo?
Kako lahko kot mladi/a državljan/ka Evrope soustvarjam svojo prihodnost?

IPEP Banner bel z modro črto 01

Če si tudi ti postavljaš podobna vprašanja, se nam pridruži na info-delavnici Priložnost.EU: Razišči EU, odkrij sebe!, ki jo bo Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v sodelovanju z Zavodom Nefiks v petek, 29. septembra 2017, ob 10.30 uri izvedla v prostorih Gimnazije Celje − Center (Kosovelova ulica 1, Celje).

Na delavnici boš lahko iz prve roke izvedel/a, kateri so programi Erasmus+, namenjeni dijakom, in kako se jih lahko udeležiš. Pokazali ti bomo, kako lahko že v času srednješolskega izobraževanja izkoristiš priložnosti, ki ti jih ponuja Evropska unija, raziščeš svoje interese, razvijaš svoje kompetence ter se ob tem tudi zabavaš.

Da bo vse še bolj konkretno, bodo s teboj delili izkušnje mladi, ki so kot dijaki izkoristili prednosti evropske mobilnosti. Čas bo tudi za tvoja vprašanja!

Pobližje boš spoznal/a tudi prizadevanja evropskih poslank in poslancev iz Slovenije za mlade ter se srečal/a z evropsko poslanko Tanjo Fajon in evropskim poslancem Francem Bogovičem. Udeležba na delavnici je brezplačna! Prijaviš se lahko tukaj.


Zgrabi svojo priložnost.EU!
Se vidimo kmalu,
Informacijska pisarna EP v Sloveniji in Zavod Nefiks