fbpx
Vabilo na zaposlitveni delavnici v Novi Gorici in Mariboru

| Dogodki

Zgrabi svojo priložnost v institucijah ali drugi državi EU ter začni zanimivo poklicno pot!
Te zanima, kako lahko stopiš na karierno pot v multikulturnem okolju institucije ali agencije EU? Razmišljaš o zaposlitvi v eni izmed držav članic? Bi kot državljan/-ka Evrope rad/-a soustvarjal/-a svojo prihodnost?
Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji in Zavod Nefiks te vljudno vabita, da obiščeš eno izmed zaposlitvenih delavnic Priložnost.EU.

Novembra tudi v tvojem mestu:
NOVA GORICA: MIC (Medpodjetniški izobraževalni center), Cankarjeva 8a, četrtek, 16. 11. 2017, ob 16. uri.
MARIBOR: Vetrinjski dvor, Vetrinjska ulica 30, četrtek, 23. 11. 2017, ob 16. uri.

**Udeležba na delavnicah je brezplačna!**
Prijavi se TUKAJ

Predstavnik Informacijske pisarne EP v Sloveniji ti bo predstavil prizadevanja evropskih poslancev za mlade ter s tabo delil konkretne nasvete; izvedel/-a boš tudi, kako do pripravništva ali zaposlitve v Evropskem parlamentu; kako zaposluje sekretariat, kako politične skupine in kako svoje asistente poiščejo poslanci.

► Pojasnili bomo, kako izbira Urad za izbor kadrov EPSO: kako se prijaviš, pripraviš in uspešno prestaneš izbirni postopek za začetek kariere v izbrani instituciji ali agenciji.  

► Svetovalka mreže EURES ti bo pokazala, kje in kako iskati zaposlitev v državi članici.

► Predstavnica Zavoda Nefiks te bo usmerila, kako lahko na ravni EU v okviru neformalnega izobraževanja pridobivaš dragocene izkušnje za zaposlitev. Mladi sogovorniki pa bodo s tabo delili svoje študijske in delovne izkušnje iz drugih držav EU.

Ne izpusti priložnosti in se nam pridruži. Veseli bomo srečanja s teboj!
mag. Klemen Žumer, vodja Informacijske pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji

IPEP Banner bel z modro črto 01


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00