fbpx
»Če že narediš napako, imej predlog, kako bi celotno situacijo izboljšal.«

| Nefiks zaposlitvene rešitve

V četrtek, 16. 11. 2017, je na Zavod Nefiks prišel eden izmed treh ustanoviteljev digitalne agencije Adstar, Jure Knehtl. Že takoj na začetku nam je Jure povedal, kako pomembna so dandanes družabna omrežja, za Slovenijo predvsem Facebook in Instagram. Na Facebooku je prijavljenih skoraj milijon Slovencev, na Instagramu med 300 in 400 tisoč. Povedal je tudi, da LinkedIn sam vidi bolj kot platformo za iskanje dela in ne kot platformo za oglaševanje.
NZR Adstar socialna omrezjaTekom pogovora je povedal še nekaj zelo zanimivih izjav. Najprej je predstavil svojo zgodbo in svoje podjetje, ki se ukvarja z oglaševanjem na spletu, predvsem Facebooku. Rekel je, da so podjetja na trgu zato, da rastejo, in točno to je tisto, kar lahko Adstar ponudi drugim podjetjem. Povedal nam je tudi, da naj nas ne bo strah česa »zafrknit«, ker kdor dela, tudi kdaj »zafrkne«. Njegov nasvet je, da če že narediš napako, imej predlog, kako bi celotno situacijo izboljšal. Slabše je, če nič ne narediš, kot če delaš napake in se seveda iz tega nekaj naučiš. V splošnem pa je vsakemu udeležencu projekta Nefiks zaposlitvene rešitve podal nekaj koristnih nasvetov, kako izboljšati trenutno situacijo na trgu dela in kaj storiti tudi v prihodnosti.

NZR spletni mediji2


Jure Aljančič, udeleženec projekta NZR

nzr pasica


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00