fbpx
Priložnost za mednarodno izkušnjo

| Mednarodni projekti

Imaš od 18 do 30 let? Te zanima življenje v tujini? Imaš željo biti in delati z otroki, mladimi? Želiš izvedeti, kako poteka delo v vrtcu? Bi bil rad/a učitelj/ica angleščine v osnovni šoli? Rad/a ustvarjaš? Kuhaš? Športaš? Imaš željo preizkusit svoje sposobnosti? Se želiš naučiti še en slovanski jezik? Bi rad/a utrdil/a oz. izboljšal/a angleški jezik? Imaš ideje in bi jih rad/a preizkusila v praksi? Rad/a potuješ? Rad/a hodiš v hribe? Si želiš preizkusiti nekaj novega? Bi rad/a …?
VIAC 1

Od januarja 2018 do julija 2018, v organizaciji V. I. A. C., v Trsteni (https://www.ozviac.sk/,
FB: V.I.A.C. - Inštitút pre podporu a rozvoj mládeže), na Slovaškem.

VIAC 2VIAC 3

Odlična priložnost: zagotovljeno imaš nastanitev, prehrano, prevoz na delo, zdravstveno in nezgodno zavarovanje, mesečno žepnino in kritje stroškov prevoza v tujino in domov.
Pridi! Pričakujemo te!

VIAC 5

Več informacij in prijava na: international@nefiks.si
mobility@ozviac.sk Vse slike so last V. I. A. C


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00