fbpx
Črta, lik in pika

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Črta, lik in pika - osnovne stvari, s katerimi obogatimo in izboljšamo izvajane delavnice in podajanje in povzemanje informacij. Ta torek smo na usposabljanju za mladinske karierne svetovalce in promocijskem dogodku Nefiks zaposlitvenih rešitev gostili Alenko Oblak, fasilitatorko, ki nam je predvsem preko praktičnih vsebin predstavila temo vizualne facilitiacije in grafične moderacije.

crta lik in pika 2

Kljub temu, da je kar nekaj udeležencev delavnice priznalo, da niso najbolj umetniške sorte, je prav vsak lahko pridobil vsaj kanček samozavesti. Preprosti okvirji, besedilni oblački, enostavne človeške figure povedo že veliko. In prav gotovo pritegnejo udeleženca delavnice k bolj zainteresiranemu spremljanju vsebine. Delavnica je bila dinamična in zanimiva tudi udeležencem, ki so nas spremljali preko spleta, saj so lahko tudi oni ustvarjali skupaj z nami.

crta lik in pika 1crta lik in pika 3

***

Usposabljanje je potekalo v okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

nzr pasica


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00