fbpx
Usposabljanje za mladinske karierne svetovalce – "Nefiks gre v Maribor"

| Mladi in kompetentni

Na Nefiksu si prizadevamo, da bi s svojim poslanstvom dosegli čim širši krog ljudi in k sodelovanju pritegnili vse vas, iz vseh koncev Slovenije :)
V torek, 27.2.2018, se odpravljamo v Maribor, kjer bomo v Univerzitetni knjižnici pripravili 3 urno usposabljanje in druženje za vse potencialne prostovoljce, ki prihajate iz Maribora in okolice.

Res srčno vabljeni, da se nam pridružite, zelo vas bomo veseli. Poleg tega, se bomo lahko tudi pogovorili o naših projektih in morebitnem sodelovanju. Z usposabljanjem bomo pričeli ob 16. uri, zaključili pa predvidoma okoli 19. ure.

Usposabljanje Nefiks gre v Maribor

Osrednja tema bodo:
- osnove vodenja in priprave delavnic,
- spoznavanje Nefiks projektov (karierni klubi, jezikovni klubi, mednarodni klubi, kolegice...),
- osnove uporabe e-Nefiksa in Nefiks tutorstvo.

Kdaj: V torek, 27.2.2018 (od 16:00 - 19:00)
Kje: Univerzitetna knjižnica Maribor
Kdo: Vsi iz Maribora in njegove okolice in vsi, ki bi želeli izvedeti več o delovanju Zavoda Nefiks in bi želeli sodelovati pri naših projektih :)  

Kaj pridobite:
- znanje o izvajanju delavnic in mladinskih aktivnosti,
- možnost brezplačnega vključevanja v naše nacionalne in mednarodne aktivnosti,
- vpis v e-Nefiks, ki okrepi vaš CV,
- možnost mreženja s potencialnimi delodajalci.

Za usposabljanje je potrebna predhodna PRIJAVA.

Usposabljanje Nefiks gre v Maribor 2
Na Zavodu Nefiks si prizadevamo, da svojim prostovoljcem in mladim pomagamo pri razvijanju njihovih spretnosti, pri iskanju zanje pravega poklica in udejanjanju želja v zaposlitev. Mladim omogočamo, da se aktivno udejstvujejo na jezikovnem področju (jezikovni klubi), na področju karierne orientacije in dela z mladimi (karierni klubi), na mednarodnem področju (mednarodni klubi), na področju dela z mladimi iskalkami zaposlitev (kolegice) in številnih drugih.

gumb


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00