fbpx
"Today a reader, tomorrow a leader" - samo še 5 prostih mest

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Spedenaj znanje v družbi in se znajdi v sanjski službi. Prijavi se v projekt Nefiks zaposlitvene rešitve in poleg odličnega znanja angleščine pridobi še ostale (IT) kompetence  in (mehke) veščine, ki ti bodo odprla vrata v svet in zaposlitve, ki si jo želiš!
NZR Today a reader tomorrow a leader
Zavod Nefiks v okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve s ponedeljkom, 12.3.2018, začenja z novim krogom delavnice angleškega jezika, ki jo bo vodila mag. Urša Poljanšek, univ. dipl. psihologinja, anglistka, karierna svetovalka in na rešitev usmerjena osebna trenerka. Urša k prijavi vabi vse zainteresirane in angažirane posameznike. »Delavnice so naravnane tako, da so primerne za vsakogar, ki si želi izboljšati znanje angleščine za potrebe domačega ali tujega trga.«
»Is it not enjoyable to learn and practise what you learn?« – Confucius

Udeleženci na delavnici ponovite osnove slovničnih značilnosti, pripravite lasten karierni načrt, motivacijsko pismo in CV ter na podlagi konverzacije delate na osebni promociji in predstavitvi. V okviru projektnega dela boste imeli priložnost sodelovanja s potencialnimi delodajalci, ki delujejo na mednarodnem področju in pridobili znanje s področja informacijske tehnologije (konkretno – oblikovanje spletnih strani, fotografij, delavnice Excela, Wordpressa).

K prijavi ste vabljeni vsi zainteresirani, ki si želite po zaključku usposabljanja:
- sijoč CV,
- izdelano lastno spletno stran,
- razdelan "pitch" in jasno sliko o tem, zakaj ste za delodajalce zanimivi,
- potrdilo o tečaju kariernih vsebin v angleškem jeziku,
- več samozavesti,
- podporno ekipo,
- znati izpeljati projekt, ki navduši in pritegne pozornost.

»With hard work, learning English, and getting involved, there is no limit on what you can achieve« (Arnold Schwarzenegger)

Prijava in udeležba na izobraževanju sta brezplačni, število mest pa je omejeno.

gumb


Vir in foto: Zavod NEFIKS

***

Banner NZR projektfinancirata


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00