fbpx
Postani vodja jezikovnega kluba

| Jezikovni klubi

Bi rad izboljšal znanje tujega jezika? Te zanima skupinska dinamika in se želiš preizkusiti v voditeljskih spretnostih? Iščeš priložnost, da svoje znanje o skupinskem delu preneseš/utrdiš v praksi?
Nefiks te vabi v svoje vrste kot vodjo jezikovnega kluba. Prijave so že odprte!

ZAKAJ POSTATI VODJA
Kot vodja jezikovnega kluba boš imel priložnost krepiti kompetence na področjih načrtovanja promocije, vodenja skupine, izvajanja srečanj, javnega nastopanja, organizacije dogodkov, pisanja člankov in besedil. Poleg tega pa boš utrjeval znanje jezika tvojega jezikovnega kluba. Ob koncu jezikovnih klubov, bomo zabeležili tvoje pridobljene kompetence v sistem E-Nefiks.
VodjaNJK 1
JEZIKA NE ZNAM?!
Jezik jezikovnega kluba izbereš sam. Zaželeno je, da osnovno znanje jezika imaš, vendar pa za vodenje jezikovnega kluba ni potrebno, da si učitelj tega jezika. Na vsakem srečanju bo namreč prisoten tudi rojeni govorec s katerim bosta sodelovala pri izvedbi srečanj.Predvsem je pomembno, da imaš veselje do učenja.

Vodja NJK 2

NE VEM, ČE MI BO ŠLO
Nefiks te bo pred začetkom izvajanja jezikovnih klubov usposobil za vodenje skupine. Tekom izvajanja pa boš imel ves čas na voljo strokovno podporo (v obliki individualnih pogovorov in skupinskih Skype srečanj z ostalimi vodji).

Vodja NJK 3

MI BO VZELO VELIKO ČASA?
Vsak jezikovni klub ima vsaj deset zaporednih srečanj. Delo vodje jezikovnega kluba ti bo tedensko vzelo okvirno 4 ure časa:

  • 1 uro za pripravo
  • 1 uro za tedenski Skype sestanek z ostalimi vodji
  • 2 uri za srečanje jezikovnega kluba

Vodja NJK 4

KJE BODO KLUBI POTEKALI
Iščemo vodje jezikovnih klubov po celi Sloveniji. Če želiš jezikovni klub voditi v svojem kraju, ti bo Nefiks pomagal pri iskanju primernega prostora in udeležencev ter rojenega govorca.
Če nismo odgovorili na vsa tvoja vprašanja glede vodenja jezikovnih klubov, nam piši na natasa.progar@nefiks.si.

gumb

Vir fotografij: Pixabay


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00