fbpx
Korak pred konkurenco z odlično angleščino: pridruži se Nefiks zaposlitvenim rešitvam v marcu in aprilu!

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Prijave na brezplačna usposabljanja v Ljubljani so odprte do ponedeljka, 11. 3.! Na voljo je še nekaj prostih mest: prijavi se tukaj!
Si se angleščine nazadnje učil_a v srednji šoli, zdaj pa so tvoje jezikovne spretnosti že malo zarjavele? Naj ti na naslednjem razgovoru ne bo nerodno, ko te vprašajo, kako dobro govoriš angleško - pridruži se Nefiks zaposlitvenim rešitvam, kjer boš kar 40 ur pilil_a svoje znanje v angleščini!

Na brezplačnih intenzivnih izobraževanjih se boste v angleškem jeziku lotili izdelave dobrega CV-ja, ki pritegne pozornost delodajalcev, in motivacijskih pisem, ki naredijo odličen vtis. Povadil_a se boš v simulaciji zaposlitvenega razgovora v angleščini in se naučil_a hitro izviti iz jezikovnih zagat, kadar ti uide kakšna beseda. Tudi nekaj slovince, bo, ampak obljubimo, da ne preveč.

NZR Today a reader tomorrow a leader


Če iščeš delo v tujini, ti zna prav priti še naslednji del delavnice: IT tečaji. Če je potencialni delodajalec v drugi državi, se moraš znati dobro predstaviti tudi po vizualni plati - s spletno stranjo, dobro fotografijo in lepo oblikovanim življenjepisom. Strokovnjaki ti bodo zaupali dobre trike za tvojo predstavitev, soudeleženci pa spodbudo in prijetno družbo.

Preostanek srečanj v okviru Nefiks zaposlitvenih rešitev je posvečen resnemu zagonu tvoje karierne poti: sodelovanju s potencialnimi delodajalci, ki delajo na mednarodnemu tržišču. 24 ur delavnice je namenjeno pripravi projekta za izbrano podjetje, ki ti bo dalo vpogled v njihove delovne procese - ob tem pa se morda odprejo vrata za izvrstno zaposlitveno priložnost!

Kako veš, da so usposabljanja v Nefiks zaposlitvenih rešitvah pravšnja zate?
●    star_a si do 29 let,
●    nisi v rednem delovnem razmerju in iščeš možnosti za zagon kariere
●    med 14. marcem in 6. aprilom imaš čas med 9.00 in 17.00

NEFIKS NZR tomorrow 2


Srečanje v Nefiks zaposlitvenih rešitvah obsega:
●    angleški jezik: osnove jezika, konverzacija, karierni načrt, personal branding, priprava CV-ja, predstavljanje v angleščini (40 ur),
●    projektno delo: sodelovanje s potencialnimi delodajalci, ki delujejo na mednarodnem področju (24 ur),
●    IT: delavnice oblikovanja spletnih strani, delavnice Excela, oblikovanje fotografije (30 ur).

Nefiks zaposlitvene rešitve so zate čisto brezplačne. So skupina 12 mladih, ki se boste skupaj udeležili različnih uporabnih predavanj in praktičnih delavnic. Obvezna je 80% udeležba - razen, seveda, če vmes najdeš službo (držimo pesti!).

PRIJAVA: Nefiks zaposlitve rešitve v angleškem jeziku http://app.nefiks.si/activity/697

Za informacije piši na nefiks@nefiks.si.

***
Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Deluje po metodologiji projekta Služba me ne išče, ki je v preteklih dveh letih do zaposlitve pomagal več kot 150 mladim po vsej Sloveniji.

Banner NZR projektfinancirata


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00