fbpx
Te zanima žensko podjetništvo?

| Kolegice

Ekipa 500 podjetnic vabi udeleženke projektov Zavoda Nefiks na že 6. dogodek 500 podjetnic, ponujajo pa nam tudi najnižjo kotizacijo − 59 eur + DDV (71, 98 EUR).
Več o dogodku si lahko preberete v spodnjem vabilu.

Predstavnica Zavoda Nefiks bo tam – se vidimo?

500podjetnic vabilo 1
500 PODJETNIC – šestič!!
4. april 2018 v Hotelu Union


500podjetnic vabilo 2Vse ženske s podjetno žilico ste tudi letos ponovno vabljene na največji dogodek za žensko podjetništvo v Sloveniji − 500 PODJETNIC!
Naš namen in cilj sta, da vam omogočimo, da si na enem mestu razširite vašo poslovno mrežo, pridobite nove informacije, poznanstva in s tem pripomorete k še boljšemu poslovnemu uspehu. Glede na vsakoletne odzive se na podlagi našega dogodka rodi kar nekaj novih poslovnih zgodb in sodelovanj. Želimo si, da bi tudi ve iz leta v leto rastle, zato je rdeča nit našega petega dogodka

»POVEZUJEMO SE TUDI MEDNARODNO«.

Čaka vas veliko zanimiv in inspiracijskih zgodb, predavateljev, malih pozornosti, nagrad, smeha in koristnih informacij za vaše podjetje – več TUKAJ.
Seveda smo poskrbele tudi, da bo vaše podjetje čim bolj prepoznavno, zato vam nudimo možnost predstavitve vaše dejavnosti na naši spletni strani www.podjetnica.com. Te predstavitve nato delimo tudi na naši Facebook strani Podjetnica.com.
Prijavite se lahko TUKAJ.  
Se vidimo!
Ekipa 500 Podjetnic 2018

Avtorica fotografije: polonabartol.com in Klavdija Žitnik, arhiv 500 podjetnic 2016


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00