fbpx
Brezplačna usposabljanja za mlade: zadnji krogi v Ljubljani in Kopru

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Intenzivne tritedenske delavnice, ki potekajo v okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve, je obiskalo že 260 mladih po vsej Sloveniji. Uspešen projekt se zaključuje letos poleti: prijavi se na usposabljanja v aprilu v Ljubljani in Kopru!
Špela, udeleženka ene izmed nedavnih ljubljanskih delavnic, je zaposlitev našla kmalu po začetku usposabljanja: “Delavnice, predavatelji, soudeleženci, okolje, vse to te spodbuja k definiranju jasnega kariernega cilja,” je opisala izkušnjo, ki je bila zanjo edinstvena vzpodbuda. “Največ pa pomeni praktična izkušnja, vsaj meni je. Delaš na konkretnem projektu. Soočaš se z resničnimi problemi in sprejemaš odločitve, ki vplivajo na njegovo uspešnost. Pozitivno sem bila presenečena nad odzivom podjetij, s katerimi smo stopili v kontakt, nad sodelovanjem v naši skupini, sama nad sabo in tem, kaj zmorem.”

NZR Koper Ljubljana
Izobraževanja, ki jih izvajajo strokovnjaki Zavoda Nefiks, so sestavljena iz več etap, udeležencem pa pomagajo razdelati lasten karierni načrt, izpiliti nastop in izpeljati konkreten projekt za  potencialne delodajalce. Obenem jim nudijo praktične IT spretnosti, pravne nasvete o zaposlitvi ter simulacije razgovorov. V družbi mladih z enakim ciljem pa je pot do prave karierne poti bistveno lažja.

Vse, ki bi se radi udeležili enodnevnega obiska delodajalcev, Zavod Nefiks vabi k udeležbi na kariernem busu, ki bo 29. marca peljal v Koper.

Izobraževanja se začnejo :
9. aprila v Ljubljani (usposabljanje za poklic Chief Happiness Officer) na Zavodu Nefiks: PRIJAVA
9. aprila v Kopru (točno lokacijo še sporočimo): PRIJAVA

Mesto na brezplačnih delavnicah je zagotovljeno ob prijavi na www.nefiks.si.
Dodatni termini v Ljubljani:
7. 5. – 25. 5.: prijava na nefiks@nefiks.si
4. 6.- 22. 6.: prijava na nefiks@nefiks.si

***
Zavod Nefiks izvaja projekt Nefiks zaposlitvene rešitve za mlade iskalce zaposlitve v vseh večjih krajih po Sloveniji. Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Banner NZR projektfinancirata


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00