fbpx
PRIMORSKI NEFIKS KARIERNI BUS

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Nefiks zaposlitvene rešitve te s kariernim busom peljejo na primorsko! 29. marca se bodo mladi iskalci prve zaposlitve odpeljali do potencialnih delodajalcev v Kopru, kjer bodo obiskali kulturno izobraževalno društvo Pina ter adrenalinski center in potovalno agencijo Tribu.
Udeleženci pa se bodo v sklopu dogodka predstavili potencialnim delodajalcem kot organizatorji in izvajalci delavnic. Za vsako podjetje so pripravili program na temo zdravega načina življenja in vključevanja mladih v delovne procese – temi prepoznavajo kot ključni za uspeh podjetja in zadovoljstvo zaposlenih. Poleg delavnic so na programu tudi hitri karierni zmenki z delodajalci za različna delovna mesta. V sklopu dogodka se bodo mladim s svojimi načrti za zaposlovanje v prihodnosti predstavili tudi delodajalci.
NZR Nahrbtnik in ostalo 
Obisk družbeno odgovornih delodajalcev:
Kulturno umetniško društvo Pina – Gregorčičeva ulica 6, Koper
Adrenalinski center in potovalna agencija Tribu – Čevljarska ulica 27, Koper

 Za prijavo in več informacij se obrnite na Majo Đević na maja.devic@nefiks.si oziroma 031 630 520.

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00