fbpx
Nefiks karierni bus gre na Dolenjsko

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Nefiks karierni bus bo že tretjič odpeljal iskalce prve zaposlitve do potencialnih delodajalcev
Ljubljana, 17. april 2018
Zavod Nefiks v okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve napoveduje dogodek »3. Nefiks karierni bus«. 18. aprila se bodo mladi iskalci prve zaposlitve odpeljali do potencialnih delodajalcev na Dolenjsko, kjer bodo obiskali Podjetniški inkubator Podbreznik, podjetje Akrobat, Adecco in Javno komunalno podjetje Brežice.

Mladi, ki se v sklopu projekta Nefiks zaposlitvene rešitve udeležujejo tritedenskega izobraževanja, soorganizirajo dogodek »NEFIKS KARIERNI BUS«. V sklopu dogodka se bodo mladi predstavili potencialnim delodajalcem kot organizatorji in izvajalci delavnic. Za vsako podjetje so pripravili program na temo zdravega načina življenja in vključevanja mladih v delovne procese.
NZR bus na dolenjskoAnja Jakše, udeleženka NZR in članica projektne skupine Nefiks karierni bus, pravi: »Iskanje službe je naporno in stresno, zato je pomembno da se iskalci zaposlitve vključujemo v aktivnosti, ki povečujejo možnost, da se znajdemo v službi. Nefiks karierni bus nam bo omogočil vzpostavitev stika s podjetji v manj formalnem okolju, hkrati pa bomo lahko doživeli tudi izkušnjo hitrih kariernih zmenkov za različna delovna mesta.«
V sklopu dogodka se bodo mladim s svojimi načrti za zaposlovanje v prihodnosti predstavili tudi delodajalci.

Obisk družbeno odgovornih delodajalcev:
8:45 – 10.00 Podjetniški inkubator Podbreznik (Podbreznik 15, 8000 Novo Mesto).
10:20 – 11:20 Akrobat proizvodnja športne opreme, d. o. o. (Črmošnjice pri Stopičah 71, 8000 Novo mesto).
11:30 – 12:45 Adecco H.R. kadrovsko svetovanje d. o. o. (Kandijska cesta 51, 8000 Novo mesto).
13:30 – 15:00 Javno podjetje komunala Brežice d. o. o. (Cesta prvih borcev 18, 8250 Brežice).

Poslanstvo zavoda je mladim z Indeksom Nefiks pomagati pri beleženju, predstavljanju in promoviranju neformalno pridobljenega znanja in kompetenc. Prav tako je namen Zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju in zaposlovanju.

KONTAKTI:
Maja Đević – direktorica Zavoda Nefiks: maja.devic@nefiks.si; T:031 630 520.
***

Banner NZR projektfinancirata


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00