fbpx
Energijske ploščice kot zdrav način prehranjevanja

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Zaključek novega kroga Nefiks zaposlitvenih rešitev v Novi Gorici smo udeleženke zaokrožile z obiskom Občine Ajdovščina. V Ajdovščino smo se odpravile v sklopu delavnice Razgovor s potencialnimi delodajalci, kar je bilo tudi zadnje dejanje rednega dela delavnic.
NZR zdrav obrokPripravile smo predstavitev Zdrav duh na delovnem mestu, kjer smo udeleženkam predavale o zdravih in hitrih obrokih na delovnem mestu, o vajah za izostritev vida ob večurnem delu z računalnikom in o trikih, kako pred strankami prikriti utrujenost in zaspanost. Vsaka izmed udeleženk je pripravila svoj del predstavitve, ga grafično opremila in na občini tudi predstavila. Prestavitev je bila tudi praktične narave. Za vse udeležence in druge sodelavce Občine Ajdovščina smo pripravile energijske ploščice, ki so zdrava zamenjava za čokoladico iz avtomata. Nato smo se predstavnicam kadrovske službe predstavile še osebno. Poudarile smo naša znanja in kompetence, dosedanje izkušnje in želje za prihodnost, ter tako dobile povratne informacije, kje bi se lahko z našim kariernim profilom zaposlile.

Obisk občine je bil vsekakor dobrodošla izkušnja. Izvedele smo kar nekaj informacij o tem, kako kot javna ustanova izbirajo kandidate za zaposlitev, čemu dajejo poudarek in kaj jih sploh ne zanima. Primerjava z zasebnimi ustanovami na tem področju namreč razkrije kar nekaj razlik.

Pripravila Barbara Winkler
***
Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Banner NZR projektfinancirata

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00