fbpx
Vabljeni k oddaji prijav za ARISE Europe Venture; možnost pridobitve 15.000 EUR!

| Prejeli smo

Pozdravljeni, kot udeležence minulih poletnih šol Energetike.NET vas seznanjamo, da se v torek, 15. maja, izteče rok za prijave na program ARISE Europe Venture - novi pospeševalni program za podporo inovativnim tehnološkim start-upom z območja Balkana v zelo zgodnjih fazah razvoja. Spodaj kopiramo besedilo iz članka, ki smo ga objavili na Energetiki.NET (VEČ), v kopiji pa tudi kolegica Špela iz ABC pospeševalnika, ki vam lahko pomaga z odgovori na morebitna vprašanja.

energetika.net logotipProgram je posebej zasnovan za pomoč start-upom pri razvoju njihovega proizvoda in pri izoblikovanju vzorčnega izdelka (Minimal Viable Product – MVP) ob pomoči mentorjev iz ABC pospeševalnika in mreže Evropskega inštituta za raziskave in tehnologijo.
Kaj torej ARISE Europe Venture Program ponuja podjetnikom iz Albanije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Makedonije, Črne gore, Srbije in Slovenije:
- financiranje v višini do 15.000 evrov na podjetje, ki ga za časa trajanja programa zagotovi organizacija EIT Digital;
- strokovno podporo pri razvoju in izoblikovanju MVP;
- dvodnevni intenzivni tečaj in šesttedenski pospeševalni program.

Pospeševalni program izvaja ABC pospeševalnik v Ljubljani.
Najboljših deset multidisciplinarnih ekip bo prejelo 5000 evrov in možnost sodelovanja v programu. Po zaključku programa in zakoniti ustanovitvi podjetja bodo kandidati prejeli še dodatnih 10.000 evrov.

Program vključuje prevzem manjšega deleža lastniškega kapitala ustanovljenih podjetij.

Več informacij o programu je na voljo tu (v angleškem jeziku): http://abc-accelerator.com/arise-europe-venture-program-2018/.
Prijavite se še pred 15. majem! Obrazec je dostopen TU.

Vabljeni torej k sodelovanju in seveda SREČNO! :)
Alenka & ekipa Energetike.NET


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00