fbpx
Postani mojster organizacije z Uršo Žorž

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Ujemi še zadnji krog Nefiks zaposlitvenih rešitev v Ljubljani, ki poseben poudarek posveča organizacijskim sposobnostim. Ostalo je še nekaj prostih mest: pridruži se nam od 28. maja do 22. junija na Zavodu Nefiks v Ljubljani!
Za prijavo klikni TUKAJ.

Ursa zorz foto
Na delavnicah bo večina časa posvečena teoriji in praksi organizacije: s soudeleženci boste pod strokovnim vodstvom zasnovali, organizirali in izpeljali 5 dogodkov z delodajalci. Hkrati se boste svoja novopridobljena znanja naučili dobro prodati delodajalcem - učili se boste mehkih veščin, kot so simulacija zaposlitvenih razgovorov, poslovna komunikacija, pravna pismenost, retorika in javno nastopanje.
Če si mlajši_a od 30 let, nisi zaposlen_a in si želiš zagnano stopiti v karierni svet, se nam pridruži!
Več o tritedenski brezplačni delavnici najdeš TUKAJ.

PRIMORCI, POZOR! Zadnji krog Nefiks zaposlitvenih rešitev prihaja tudi v Koper. Tokratne delavnice imajo poudarek na angleškem jeziku, potekajo od 4. - 22. junija, prijavite pa se TUKAJ! http://app.nefiks.si/activity/933

***
Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Banner NZR projektfinancirata


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00