fbpx
5 kariernih busov

| Nefiks zaposlitvene rešitve

V okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve bomo v tednu med 18. in 22. junijem organizirali 5 kariernih busov, ki bodo mlade iskalce zaposlitve popeljali do potencialnih delodajalcev iz vse Slovenije. Namenjeni so mladim do 30 let, različnih izobrazbenih profilov in stopenj.

Avtobusi bodo obiskali vseh pet večjih slovenskih regij:


- 18. 6. (ponedeljek) - Štajerska
- 19. 6. (torek) - Gorenjska
- 20. 6. (sreda) - Dolenjska
- 21. 6. (četrtek) -  Primorska
- 22. 6. (petek) - Osrednja Slovenija
Vabilo 5 kariernih busov
gumb

Vsi avtobusi bodo odpeljali iz Ljubljane med 8. in 9. uro zjutraj in se tja vrnili okoli 18. ure zvečer, udeležence pa bodo pobirali tudi po poti.

Na vsakem kariernem busu boste dobili praktična navodila, kako se predstaviti delodajalcem, nato pa obiskali dva delodajalca, zanju s pomočjo organizacijske ekipe izvedli uporabno delavnico, nato pa se jim boste predstavili še na hitrih kariernih zmenkih.

Konkretni delodajalci, ki jih bomo obiskali, bodo znani po 10. juniju. Udeležencem svetujemo, da imajo s seboj natisnjene življenjepise.

Karierni bus se bo zaključil z okroglo mizo na temo zaposlovanja mladih v regiji in uporabne vrednosti e-Nefiksa pri kadrovanju.

Udeležite se lahko enega ali več brezplačnih kariernih busov.

gumb

Vse potrebne informacije o poteku kariernega busa, na katerega ste prijavljeni, boste dobili en teden pred odhodom busa. Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

Za prehrano bo poskrbljeno, za udeležence pa smo pripravili tudi simpatično darilce.

Karierni busi bodo organizirani namesto zaključne konference projekta Nefiks zaposlitvene rešitve.

V primeru kakršnih koli težav v zvezi s prijavo nam piši na karierni.avtobus@nefiks.si ali pa nas pokliči na 040 698 915.
gumb
***
Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Banner NZR projektfinancirata


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00