fbpx
Zaključek projekta IT Launch Box

| IT Launch Box

Zaključuje se projekt IT Launch Box, ki je s spletno platformo poskrbel za razvoj IT in podjetniških kompetenc ter povečanje zaposljivosti mladih udeležencev. Projekt je potekal v sodelovanju organizacij iz sedmih držav (Romunije, Grčije, Makedonije, Poljske, Španije, Portugalske in Slovenije), vse izobraževalne aktivnosti pa so potekale na spletni platformi itlaunchbox.com.
 Zakljucekprojektaitbox
V prvem delu projekta so udeleženci preko spletnega BootCampa razvijali svoje kompetence programiranja in podjetništva preko sledečih modulov: algoritmi, HTML5 in CSS3, JavaScript ter podjetništvo. Drugi del projekta pa je bil namenjen kariernemu razvoju in iskanju možnosti zaposlitve v IT-sektorju s pomočjo izkušenih mentorjev.

Za sodelovanje na spletni mentorski platformi IT Launch Box in doprinosu k uspešni izvedbi projekta se iskreno zahvaljujemo mentorjem:
-    Domnu Ocepku (Kopa),
-    Primožu Zupanu (mBills),
-    Demjanu Vestru (Ms3),
-    Davorju Dragiču (Studio Moderna),
-    Igorju Kuni (KunaApps),
-    Sebastjanu Valandu (KZ Sevnica),
-    Jerneju Pangeršiču (Katapult).

Tako IT Launch Box BootCamp kot mentorska platforma ostajata aktivna tudi po zaključku projekta, tako da se zainteresirani udeleženci ali mentorji lahko še vedno prijavijo.
IT Launch box pasica

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00