Nefiks
Četrtek, 20 Junij 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Wanted: doktor znanosti

Univerza v Mariboru išče nove kadre, doktorje znanosti za sodelovanje v okviru novih zaposlitev za potrebe skupnega raziskovanja z gospodarskimi družbami v različnih raziskovalnih skupinah na vseh 17 fakultetah članicah Univerze v Mariboru na podlagi Javnega razpisa za spodbujanje raziskovalcev na začetku kariere 2.1 (št. Razpisa 5442-1/2018).

Pixabay um doktor znanosti
Profili, ki so primerni za prijavo na razpis so doktorji znanosti iz vseh strokovnih področij, ki so doktorirali v obdobju od 1. 1. 2011 do 5. 10. 2018 in niso bili dne, 13. 7. 2018, zaposleni na Univerzi v Mariboru.
Predvideno trajanje zaposlitve bo od 1. 4. 2019 do 31. 3. 2022, predvidoma na delovnem mestu H01900 – ASISTENT Z DOKTORATOM IX (M/Ž). Raziskovalno delo bo potekalo pretežno v raziskovalni skupini fakultete članice Univerze v Mariboru v kombinaciji in deloma (najmanj 9 mesecev v celotnem trajanju zaposlitve) pa tudi pri sodelujoči gospodarski družbi. Zaposlitev se bo izvedla le v primeru, da bo dotična prijava izbrana na »Javnem razpisu za spodbujanje raziskovalcev na začetku kariere 2.1«.

Prijava na razpis se bo pripravila na podlagi strokovnega interesa kandidata/-ke, skladno s prioritetami Slovenske strategije pametne specializacije (S4) in pripadajočimi fokusnimi področji in tehnologijami (teme so podrobneje razčlenjene v priloženi tabeli) in raziskovalnimi usmeritvami raziskovalne skupine ter sodelujoče gospodarske družbe. Prijave na razpis lahko oddajo vse fakultete članice Univerze v Mariboru oziroma njihove raziskovalne skupine.
Pri ocenjevanju prijav na razpis se dodatno točkujejo vloge s kandidati/-kami, ki:
-    so bili/-e 13. 7. 2018 prijavljeni/-e v evidenco brezposelnih oseb Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje ali;
-    so bili/-e 13. 7. 2018 zaposleni/-e na področju RRI v kohezijski regiji Zahodna Slovenija.

Kandidate/-ke, ki izpolnjujejo pogoje iz omenjenega razpisa, dobro obvladajo angleški jezik ter imajo veselje za raziskovalno delo, vabimo, da nam pošljejo sporočilo o nameri z dokazili o izobrazbi ter kratek življenjepis na e-naslov tto@um.si do vključno 5. 9. 2018. Kandidati/-ke v sporočilu navedite tudi področje oz. področja, za katera izkazujete strokovni interes.

Na tej povezavi si lahko ogledate možne raziskovalne teme.

VIR: Univerza v Mariboru
Vir slike: Pixabay