fbpx
Pridruži se nam na dogodku IT punce!

| Kolegice

Statistični podatki kažejo, da imajo dekleta (predvsem tista z družboslovno in humanistično izobrazbo) več težav pri vstopu na trg dela kot fantje.
Z dogodkom IT punce želimo v okviru projekta Meet and Code 2018 dijakinjam in študentkam približati svet programiranja. Enodnevni dogodek se bo odvil v sredo, 17. oktobra 2018, med 15. in 19. uro v prostorih Zavoda Nefiks (Ob dolenjski železnici 12, Ljubljana).
Prijave zbiramo TUKAJ do torka, 16. oktobra.
gumb

22Predstavili  ti bomo zgodbe odličnih slovenskih programerk in pokazali, da so lahko tudi ženske uspešne v IT svetu. Udeleženke se boste v sproščenem vzdušju srečale tudi z osnovami programiranja makrojev v Excelu ter s preoblikovanjem tem v WordPressu (html in CSS).

Menimo namreč, da je poznavanje osnov programiranja izredno pomembna kompetenca, ki lahko poveča tvoje zaposlitvene možnosti. Si predstavljaš, da si lahko prav ti povezovalni člen med programerji (ki jih nihče ne razume :) in naročniki v podjetju? Kdo ve, morda pa katero navdušimo in opogumimo tudi za to, da resneje vstopi v svet programiranja in začne svojo karierno pot tam, kjer si sploh ni predstavljala.
gumb

Veselimo se srečanja, skupnega učenja in druženja!
Ekipa Kolegic, Zavod Nefiks
CaptureVir slik: dailydot.com in Pixabay.com


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00