fbpx
Mednarodni trening v Brežicah - le še 2 prosti mesti!

| Mednarodni projekti

Trening 'Take the challenge - become a (better) facilitator'  bo potekal v Brežicah od 17. do 24. oktobra 2018, stroški nastanitve in prehrane so kriti.

Take the challange unsplashUsposabljanje je namenjeno mladinskim delavcem/ prostovoljcem/ aktivnim mladim, ki že vodijo ali si želijo fasilitirat aktivnosti neformalnega učenja s skupinami mladih, predvsem v mednarodnem okolju (torej konkretno tem, ki izvajajo ali bi radi izvajali aktivnosti na mednarodnih izmenjavah in moderirali workshope) - vendar pa pri tem še nimajo resnejših praktičnih izkušenj ali pa le-teh sploh nimajo!

Usposabljanje bo zastavljeno didaktično in metodološko, torej s kakšnimi metodami lahko zasnujemo delavnice NFE in izvajamo refleksijo po njih. Predvideli smo, da bomo imeli tudi praktični del, da bomo novo usvojeno znanje lahko preizkusili in sicer bomo na lokalni šoli (ali v sodelovanju s kako mladinsko organizacijo, ki dela konkretno s skupino mladih) izvedli delavnico z mladimi lokalci, ki jo bodo zasnovali in izvedli udeleženci našega treninga.

Več informacij najdete TUKAJ.

Zainteresirani pišite na nika.gregorin@nefiks.si

Prosti sta le še dve mesti!


***

Pasica vsi mednarodni


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00