fbpx
Kako postati boljši fasilitator?

| Mednarodni projekti

Na to vprašanje si bodo v teh dneh poskušali odgovoriti mladi, ki so se včeraj zbrali v Brežicah. Take the challenge - become a (better) facilitator je naslov mednarodnega treninga, ki ga vodita izkušena mladinska trenerja Beatrice in Giorgio, ki sta v zadnjih letih izvedla preko 50 takšnih treningov, družbo pa jima delajo mladi zbrani iz štirih različnih držav:

TTC Brezice 1- Hrvaška (Outwardbound Croatia),
- Italija (World Net),
- Portugalska (Collipo),
- Slovenija (Zavod Nefiks)

V času treninga bodo spoznali različne teme, ki jim bodo pomagale kot fasilitatorjem. V četrtek pa jih čaka še poseben izziv! S pridobljenim zanjem bodo namreč pripravili delavnico, katero bodo izvedli pred 120 dijaki :).
TTC Brezice 3

Nika: "Skupina je super. Smo iz različnih organizacij, ki imajo vse nekaj skupnega. Prav zanimivo bo videti, kako bomo to združili."

TTC Brezice 4

Nadia in Patricia: First impression are really good! We like it very much and we`re sure, that the knowledge we`ll help us to be more confident abou the organization that we want to start.

***
Pasica vsi mednarodniProjekt je del programa Erasmus+, ki ga financira Evropska unija.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00