fbpx
Prekarno delo - delo sodobnega časa (kratki filmi)

| S smehom nad prekarno delo

V študijskem letu 2014/15 je na Oddelu za psihologijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani pod mentorstvom dr. Eve Boštjančič nastalo več kratkih filmov s področja kadrovske psihologije. Posneli so jih študentje prvega letnika magistrskega študija psihologije.


Za nas, ki se ukvarjamo s prekarnim delom, je še posebej zanimiv film, ki so ga posnele študentke Manca Križman, Daša Kocjančič in Erika Čigon, z naslovom Prekarno delo – delo sodobnega časa. Film pronicljivo odgovarja na vprašanja, kaj prekarno delo sploh je, kakšne posledice ima lahko opravljanje tovrstnega dela za posameznika in kam se lahko obrne po pomoč. Film si lahko ogledate tukaj.

Članek je del informiranja mladih o pasteh prekarnega dela, ki ga izvaja Zavod NEFIKS v okviru projekta "S smehom nad prekarno delo".

Vir: https://psihologijadela.com/2015/08/07/prekarno-delo-delo-sodobnega-casa/.

***
Pasica s smehom nad prekarno delo


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00