fbpx
O projektu PSSS!

| Projekt PSSS!

Projekt Povezovalni, Sodelujoči, Strokovni, Slišani! ali enostavno PSSS! je povezal štiri različne organizacije v partnerstvo z namenom boljšega povezovanja ter sodelovanja med nami, povišanja slišanosti o našem delu, izpostavljanja raznolikosti vsebin, ki jih pokrivamo in strokovnosti vsakega posameznega partnerja.

Delo vsake posamezne organizacije je med uporabniki njihovih storitev namreč dobro poznano in cenjeno, vendar v širši javnosti naš doprinos k razvoju skupnosti ni dobro in široko prepoznan, zato je cilj projekta dvigniti ugled in zavedanje o pomenu našega dela za skupnost, in nasploh dvigniti ugled prispevka in vloge nevladnih organizacij v Sloveniji.

Partnerstvo sestavljamo uveljavljene nevladne organizacije, ki strokovno pokrivamo različna področja, stičišče vseh pa je vzgoja za solidarnost, zagovorništvo ranljivih skupin, delo za skupnost, aktivacija ljudi/prostovoljcev ter usmerjenost k sodelovanju in povezovanju z NVO in drugimi sektorji. Delujemo na različnih nivojih: Slovenska filantropija, Zavod Nefiks, ZPM Ljubljana Moste Polje nacionalno; Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto regionalno in Zavod Voluntariat globalno.
Enkrat mesečno se bomo za vas skupaj odzvali na predvideno temo na način, da bo vsak partner
vsebino obravnaval s svojega zornega kota, a bo na koncu vsebina združena v smiselno celoto.
psssLOGO

Projekt podpira MJU - Ministrstvo za javno upravo.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00