fbpx
Korakamo v jesen

| S smehom nad prekarno delo

September se je končal, temperature so se znižale in počasi korakamo v jesen - s tem pa se končuje tudi projekt S smehom nad prekarno delo, s katerim na humoren način opozarjamo resničnost prekarnega dela, s katero se ob vstopu na trg dela vse prepogosto soočajo mladi. S projektom želimo mlade osveščati o njihovih pravicah in jim pokazati, na koga se lahko obrnejo, če so se znašli v situaciji prekarnega dela.

Čez točno 10 dni bo v Desetki, Klubu smeha, potekal Zaključni dogodek projekta S smehom nad prekarno delo.
Kaj to pomeni?
Banner stand upŠe en stand up brez dlake na jeziku, z dodatnim bonusom: poleg naših stalnih izvajalcev Marka Džamastagiča in Matevža Baloha, ki sta že odlično izpeljala serijo nastopov po celi Sloveniji, bosta tokrat nastopila še dodatna gosta: Katja Grozina in Dušan Tomič!

Začnite svoj vikend z dobro zabavo, in se vidimo v 10ki, ob 20.00!
***
Pasica s smehom nad prekarno delo

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00