fbpx
Poziv za 8. pospeševalni program ABC pospeševalnika 2019

| Dogodki

ABC pospeševalnik je vedno prestavljal meje nemogočega. Zgodba se je z ekipo štirih začela pred 3 leti in pol, ko so s prvim programom pospešili osem start-upov. Danes ABC pospeševalnik z več kot 130 start-upi v svojem portfelju združuje nagrajene start-upe in investitorje. Tudi sam ABC pospeševalnik je s strani organizacije CESA že dve leti zapored prejel nagrado za "Najboljši pospeševalni program" tako v Sloveniji kot tudi v regiji osrednje in vzhodne Evrope.

ABC-jeva start-upa Homey in Beeping sta zmagala na največji regijski start-up konferenci PODIM. Beeping je prejel naziv "Slovenski start-up leta", Homey pa je prejel prvo nagrado v tekmovanju "PODIM Challenge". ABC pospeševalnik je sedaj z odprtim pozivom start-upom v iskanju novih zmagovalnih kombinacij in v pripravah za prvi program v 2019.
abc pitch processStart-up scena v centralni in vzhodni Evropi je v zadnjih letih naredila ogromen preskok. Le nekaj let nazaj se lokalni pospeševalniki niso znašli v ožjem izboru start-upov. Z raznimi partnerskimi iniciativami v regiji se je ABC pospeševalnik fokusiral na aktivno vključevanje v start-up okolja, s čimer tudi deluje kot most med ekosistemi. Čezmejno pospeševanje, globalna širitev in močna investitorska mreža so glavni razlogi, da je ABC postal ključni pospeševalnik za start-upe v regiji, ki si želijo pridobiti investicijo, optimizirati svoje poslovanje in se želijo pripraviti na hitro rast prodaje.

»Za Flexkeeping je ABC pospeševalnik predstavljal ogromen skok v napredku – spremembe v miselnosti kot tudi spremembe v razvoju poslovanja. Posledično smo prisotni v 13 državah po svetu in upravljamo več kot 30.000 hotelskih sob. Zahvaljujoč ABC-ju smo pridobili tudi 3 zelo dobre investitorje, ki so zdaj naši poslovni partnerji.« - Luka Berger, Flexkeeping, CEO.
Do danes je ABC pospeševalnik pospešil več kot 130 start-upov, ki so zbrali več kot 30 milijonov EUR investicij. Obiščite povezavo in preverite, če je vaš start-up primeren za ABC-jev 8. pospeševalni program. https://abc-accelerator.com/startups/

Več informacij: alenka@abc-accelerator.com ali 031 673 236


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00