fbpx
V jesen 2018 z novimi Kolegicami in večjimi možnostmi za zaposlitev

| Kolegice

Vse med nami se lahko spomnimo priložnosti, ko nam je prijateljica pomagala iz zagate: ko je ob 11h zvečer na dan pred izpitom padla skozi vrata študentske sobe s svežnjem zapiskov; ko nam je preprečila, da bi poslale sporočilo fantu, ki nam ni posvečal pozornosti ali ko je potrpežljivo poslušala dolgo zgodbo, ki je bila v resnici pomembna samo za nas.prijava

Kolegice so sestre, ki si jih izberemo: so naša opora, kadar jo potrebujemo, ker skupaj vedno zmoremo priti dlje. Druga drugo opogumljamo in potiskamo naprej proti ciljem, ki si jih zastavimo. Upamo, da ima vsaka izmed vas v življenju vsaj eno tako osebo, ki vas opogumlja − vendar nikoli ne škodi, če spoznate še kakšno več. 
Zberi pogum in se priključi mreži podobno mislečih ambicioznih vrstnic – študentk in iskalk prve zaposlitve, ki bodo postale tvoje Kolegice, ter naredi korak naprej na svoji zaposlitveni poti.

Prijave zbiramo do ponedeljka, 5. 11. 2018 tukaj.

Kolegicam se lahko v tem krogu pridružiš v:

- Ljubljani,
- Rogaški Slatini,
- Ajdovščini,
- Novi Gorici,
- Velenju,
- Celju,
- Kopru,
- Vrhniki,
- Sežani,
- Mariboru, 
- Kranju,
- Ptuju,
- Brežicah.

rsz kolegice skl

Prijave zbiramo do 5. 11. 2018, za morebitna vprašanja pa smo na voljo na e-naslovu kolegice@nefiks.si

Komaj čakamo, da te spoznamo!
Ekipa Kolegic, Zavod Nefiks

Projekt podpirata Urad za mladino Mestne občine Ljubljana in Urad Republike Slovenije za mladino.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00