fbpx
"Želiš postati podjetnik ali podjetnica?"

| Dogodki

Celjski mladinski center in Inkubator Savinjske regije, to jesen organizirata START:UP ŠOLO za dijake in študente, ki bo potekala v prostorih Inkubatorja Savinjske regije v Celju.
Vabimo Vas, da se nam pridružite tri zaporedne sobote – 17.11., 24.11. in 1.12.2018, od 9:00 do 12:30 ure.
Inkubator celje vabilo 2Vsako soboto bomo izpeljali dva modula po programu:
1. Prva sobota: Ekipa & Načrt – predstavimo ideje in sestavimo ekipe. Začnemo izdelovati poslovni model LEAN CANVAS, ki bo služil kot načrt za nadaljnjo delo.
2. Druga sobota: Razvij ideje, Stroški & Marketing – delo poteka na razvoju ideje in spregovorimo o stroških in marketingu.
3. Tretja sobota: Pitch – predstavimo rezultate oz. predstavimo PITCHE svojih idej.

Svojo podjetniško pot lahko začnete pri nas, saj menimo, da imate ravno mladi največ idej, a zaradi manjka časa, znanja in še ne sestavljene ekipe te ideje čakajo na realizacijo. Mi smo pravi naslov za mlade, z nami boste pridobili nova znanja, ves čas bodo na voljo naši strokovni mentorji, ki usmerjajo in odgovarjajo na vsa zastavljena vprašanja. Prav tako pa z udeležbo pridobite POTRDILO o sodelovanju na START:UP ŠOLI.

PRIJAVE pošljite na e–naslov: info@inkubatorsr.si. Za prijavo ne potrebujete podjetniške ideje. Sodelujete lahko vsi dijaki in študentje, ki ste kreativni, zagnani in pripravljeni delati v ekipi. Če nimate podjetniške ideje se boste priključili eni ekipi in pomagali s svojim znanjem. Udeležba je brezplačna, a je število mest omejeno.

Izobraževalnemu delu pa sledi še druženje, z obveznimi odmori in prigrizki, organizirali pa bomo tudi izlet v Munchen, v tehnični muzej.

Več informacij na: Celjski mladinski center, Inkubator Savinjske regije.

Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2018-2019 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.
Inkubator celje logotipi 2018

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00