fbpx
Kot rezultat vsega sem postala vodja poslovne pisarne v Torontu

| Z žebljico na glavico

Zavodu Nefiks sem se pridružila preko javnih del: Pomoč pri izvajanju programov za mlade. Moje funkcije so bile: organizacija in izvajanje delavnic za dijake, vodenje angleškega kluba, pisanje člankov, oblikovanje e-novic in elektronskih navodil (vodiča), pomoč pri pisanju končnih projektnih poročil, vodenje evidenc, podpora sodelujočim organizacijam, prostovoljcem ter tutorjem.

Kristy TurkMeni osebna dragocena izkušnja, ki sem jo pridobila preko Zavoda Nefiks, je bila vključitev in kasneje vodenje angleškega kluba ter spoznavanje in učenje jezika s pomočjo sodelujočih iz angleško govorečih držav.

Rebecca iz ZDA, ki je sodelovala pri angleškem klubu, mi je z osebnim druženjem obogatila znanje angleškega jezika, odprla novo življenjsko pot in pripomogla k vsakodnevni uporabi tujega jezika.

Skozi izvajanje in vodenje Nefiks delavnic za dijake srednjih šol sem se naučila javno nastopati, samostojno voditi ter predstavljati ključne dejavne karierne poti. Kot dosežek opravljanja teh nalog sem pridobila samozavest in nove sposobnosti ter prepoznala bodoče cilje.
Angleški klub ter 3-dnevni projekt Zavod za mlade v Angliji sta mi pripomogla k izboljšanju angleškega jezika in mi kasneje tudi spodbudila zanimanje za delo v tujini. H kariernemu dosežku štejem tudi vsa ostala administrativna dela, saj so ena izmed dejavnikov delovnih izkušenj moje poklicne smeri. Ob vseh izkušnjah in pridobljenih sposobnostih sem se odločila na polletno potovanje po Kanadi in ZDA z namenom, da odkrijem priložnosti za delo v tujini. Kot rezultat vsega sem dobila zaposlitev za vodjo poslovne pisarne v Torontu.

Kristy Turk
mladiinkompetentni


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00