fbpx
[prejeli smo] Imate vprašanje za bodoče kandidate/-ke za evropske poslance?

| Prejeli smo

V luči prihajajočih volitev v Evropski parlament smo se pridružili kampanji #You4EU, s katero želimo spodbujati sodelovanje evropskih državljanov in državljank v procesih odločanja ter oblikovanja politik na ravni EU.
EU misli PINA
Skozi državljansko razpravo si prizadevamo za obravnavo obstoječe politke in za njeno izboljšanje, hkrati pa želimo spodbuditi državljane in državljanke k aktivnem dialogu o prihodnosti Evrope.

S kampanjo vam dajemo priložnost, da se aktivno vključite v dialog z javnimi uslužbenci in uslužbenkami tako na ravni EU kot tudi na državni ravni. Vse do 26. decembra 2018 lahko v komentar na Facebook objavi ali na e-naslov info@pina.si, zastavite vprašanje bodočim kandidatom in kandidatkam za evropske poslance/-ke, mi pa bomo pridobili odgovore na najbolj pogosto zastavljena vprašanja in jih delili z vami.

Kampanji lahko sledite s ključnikom #EUMisli.

Vir članka in fotografije PiNA

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00