fbpx
Kolegice iz Rogaške Slatine razveselile otroke, potrebne pomoči

| Kolegice

Kolegice v Rogaški Slatini smo sodelovale pri projektu Rdeča kroglica – Za otroke gre, ki se v naši okolici izvaja že 3. leto.
Projekt je namenjen zbiranju daril in življenjskih  potrebščin za otroke v okolici Rogaške Slatine in Rogatca z okolico. Z vsakim letom se s pomočjo tega projekta po zaslugi dobrih ljudi obdari nekaj deset otrok.
20181214 135837Letos je bilo zbranih preko 100 daril, kar je občudovanja vredno, saj smo s temi majhnimi pozornostmi uspeli pričarati nasmeške na obraze naših najmlajših. Z veseljem smo se odzvale tudi povabilu na eni izmed domačih osnovnih šol, kjer smo spremljale čudovit praznični program, ki so ga pripravili otroci, in odpiranje daril, ki je sledilo uradnemu delu.
20181214 135910
Zahvaljujemo se vodji projekta, Asji Bilošić, da smo lahko sodelovale, in vsem Božičkom, ki so s čudovito gesto prispevali k še lepšim božičnim praznikom.

Naj zaključimo z mislijo: »Biti dobrodelen ne stane veliko, a tistega, ki lahko pomaga, obogati bolj kot vse zlato tega sveta.«


Projekt Kolegice v Rogaški Slatini podpirata URSM in Mrežni podjetniški inkubator Vrelec.

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00