fbpx
Take the Challenge - Become a (Better) Facilitator

| Mednarodni projekti

V sklopu projekta mobilnosti mladinskih delavcev Take the challenge - become a (better) facilitator smo pripravili kratek priročnik, ki je namenjem vsem, ki izvajate delavnice s skupinami mladih, ki prihajajo iz različnih okoljih.

Oblika priročnika je delovni zvezek, v katerem lahko spremljate svoj razvoj, vnašate svoje opombe, pri tem pa imate navedene kratke namige in tudi primere aktivnosti, ki jih s skupino lahko izvedete. Naj bo fasilitacija zabavna, poučna in kakovostna :) Nika Gregorin Juranovi Take the challenge become a better facilitator naslovnica 2

Project is part of the Erasmus+ programme, financed by the EU.
#erasmus+

 NEFIKS Pasica vsi mednarodni


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00