fbpx
Na Nefiksu sem prvič dobila občutek projektnega dela

| Z žebljico na glavico

Nefiksu sem se pridružila na projektu e-Nefiks na portalu Talentiran.si v njegovih začetkih l.2007. Skrbela sem za vsebine na spletni strani, organizacijo dogodkov, PR ...

Urska BencinaNefiks priporočam vsakomur, ki ga zanima tematika in si želi nabrati nekaj novih izkušenj. Tam bo vsak našel nekaj zase, glede na to, kaj ga zanima, npr. pisanje vsebin, tehnična ali IT podpora, organizacija dogodkov in kolikor vem po novem še veliko več. To so lahko prve delovne izkušnje, ki pridejo kasneje zelo prav.
Na Nefiksu sem prvič dobila občutek projektnega dela in kako je lahko to zanimivo, raznoliko, obsežno. Ko kasneje pri delu pokažeš kompetentnost za to, da si sposoben opraviti tudi kaj več od tega kar je v ožjem opisu tvojega dela, je to lahko zelo koristno zate in za podjetje.
Na Nefiksu sem spoznala Alenko in Jožeta, ki sta pravi faci! :) Šalo na stran, oba sta strokovnjaka na svojih področjih in ju zelo cenim.

Urška Benčina
mladiinkompetentni

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00