fbpx
Več potencialnih delodajalcev je pritegnila ravno omemba sodelovanja na projektu Kolegice

| Z žebljico na glavico

Za Nefiks mi je povedala prijateljica, ki je bila na tem zavodu zelo aktivna. Opisala mi je dejavnosti, ki jih izvajajo. Ko me je kmalu povabila, da se pridružim projektu Kolegice kot vodja skupine v Škofji Loki, nisem veliko razmišljala in sem priložnost z veseljem zagrabila.
Lucija JezersekZavod Nefiks in njihov program Kolegice bi priporočila prav vsem mladim iskalkam zaposlitve. Izkušnje, ki jih lahko dobiš ob delu na projektu po lastnih željah pod mentorstvom čudovite ženske, so neprecenljive. V tem obdobju imaš tudi priložnost spoznati odlične ljudi s področja, ki si si ga izbrala, in tako splesti nove karierne in prijateljske vezi.
Sodelovanje na Nefiksu mi je brez dvoma pomagalo na karierni poti. Na mojem življenjepisu izstopa že samo sodelovanje - več potencialnih delodajalcev je pritegnila ravno omemba sodelovanja na projektu Kolegice za pomoč mladim ženskam, o katerem so me na razgovoru tudi dodatno izprašali.

Lucija Jezeršek, nekdanja vodja Kolegic v Škofji Loki
mladiinkompetentni

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00