fbpx
Dogodek "Drzne ženske na poti uspeha"

| Kolegice

»Pomembno je da ne obupamo in da se učimo iz vsake napake, saj nam bo v življenju prav prišla vsaka izkušnja. Napake so tukaj, da nas naučijo biti, kdo smo« Oprah Winfrey

2019 Kolegice vabilo drzne ženske na poti do uspeha 851px


Hej ženska! Bi trenutno na svoji poti potrebovala malo motivacije in navdiha? Rada poslušaš zgodbe uspešnih ljudi? Bi si želela svoj dopoldan preživeti v družbi podobno mislečih žensk, dobiti nekaj navdiha in se pri tem tudi malo posladkati?

Če si na vsa vprašanja odgovorila pritrdilno, te Kolegice iz Zavoda Nefiks, vabimo da se nam pridružiš na našem super ženskem dogodku, ki smo ga poimenovale kar DRZNE ŽENSKE NA POTI USPEHA!

Dogodek smo namenile študentkam, iskalkam prve zaposlitve in vsem mladim posameznicam mlajšim od 29 let, ki bi se nam v sredo, 20. 3., med 10. in 14. uro rade pridružile v prostorih Trubarjevi hiši literature na Stritarjevi ulici 7.

Prijaviš se lahko tukaj

V času našega druženja boš skozi zgodbe 8 uspešnih žensk dobila dovolj motivacije, da boš lahko samozavestno odkorakala svojim ciljem nasproti in se uspešno spopadla z izzivi.

Program bo sestavljen iz petih sklopov, kjer bo vsaka udeleženka našla nekaj zase, še bolj pomembno pa spoznala da so uspehi različni in jih je mogoče doseči na različne načine.

BORBENOST:

Petra Greiner: Mama treh otrok, žena, fizioterapevtka, vztrajna in pogumna ženska, ki si ob večerih še vedno tudi vzame čas zase. Ustanoviteljica Zavoda 13, ki s hčerko Sofio ozavešča o drugačnosti posebnih otrok in nudi pomoč ne le materam, temveč celotni družini.

OZAVEŠČENOST:

Polona Štolfa: Samozavestna in drzna ženska, ki zase pravi, da vedno stoji za svojo vizijo in poslanstvom. Pozitivka in mama dveh otrok. Promotorka zdrave, lokalno pridelane hrane in naravne kozmetike ter ustanoviteljica trajnostne trgovine Zlata Ptička - vse za zdrava, rdeča lička!

Manca Behrič: Odločna in pogumna ženska s trajnostno filozofijo. Diplomirana biokemičarka, ustvarjalka in okoljevarstvenica, ki je skupaj s fantom Primožem svojo strast do življenja brez odpadkov spremenila v posel in odprla prvo trgovino brez embalaže v Sloveniji - Rifuzl!

INOVATIVNOST:

Nina Fučko: Drzna in nasmejana ženska. Strastna popotnica, ki je veselje do raziskovanja med potovanjem po Aziji združila z učenjem in nudenjem storitev masaž, zdaj pa je s fantom Tomažem v Ljubljani odprla podjetje, ki nudi masažo za sprostitev na delovnem mestu - Offis!

Ana Pučko: Odločna in pogumna ženska. Mama, žena, popotnica in inovativna podjetnica. Plesalka in plesna učiteljica, ki je v svoji ljubezni do plesa odprla Baletni studio Anabela in trgovino Anabela, kjer prodaja vrhunsko opremo za plesalce vseh vrst plesa, s poudarkom na baletu.

USTVARJALNOST:

Renata Medved Šertel: Kreativna, marljiva in zagnana kulturologinja z ljubeznijo do ročnih del. Ustvarjalka realističnih miniaturnih uhančkov, ki so na videz videti kot pravo sadje, zelenjava, razni predmeti, rožice in slaščice. Blog, ki je postal njena spletna razstava izdelkov, je poimenovala Brlogarka.

Maja Habjan: Vsestranska, iznajdljiva in drzna ženska z več poklici in ljubeznijo do ustvarjanja. Podjetnica, ki je svojo ljubezen do peke slaščic pretvorila v posel in odprla slaščičarno Bella, kjer ustvarja unikatne torte in slaščice.

DOBRODELNOST:

Ana Lukner Roljič: Odločna, srčna in dobrodelna ženska. Bodoča mamica in žena. Svetovno priznana in vplivna podjetnica. Odlična govorka in svetovalka podjetjem, ki je v Sloveniji ustanovila dobrodelno organizacijo Anina zvezdica za pomoč socialno ogroženim.

Program:
9.45 - 10.00 Zbor in registracija
10.00 - 10.15 Uvodni pozdravi
10.15 - 10.35 Borbenost: Petra Greiner - Zavod 13
10.35 - 11.15 Ozaveščenost: Polona Štolfa - Zlata Ptička, Manca Behrič - Rifuzl
11.15 - 11.55 Inovativnost: Nina Fučko - Offis, Ana Pučko - Anabela
11.55 - 12.25 Odmor
12.25 - 13.05 Ustvarjalnost: Renata Medved Šertel - Brlogarka, Maja Habjan - Slaščičarna Bella
13.05 - 13.25 Dobrodelnost: Ana Lukner Roljič - Anina zvezdica
13.25 - 13:35 Zahvale gostjam
13.35 - 14.00 Čas za mreženje in druženje z gostjami

UDELEŽBA JE BREZPLAČNA, ŠTEVILO MEST PA JE OMEJENO! PRIJAVE SPREJEMAMO DO ZAPOLNITVE MEST.
Me že komaj čakamo, da se spoznamo!

Ekipa Kolegic,
Zavod Nefiks

Dogodek ljubljanskih Kolegic podpirata URSM in Urad za mladino MOL.

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00